Connect with us

technokrata

Színesedő Internet: hamarosan debütáló Flash MX

Laptop

Színesedő Internet: hamarosan debütáló Flash MX

Az új programmal még látványosabb hatásokkal lehet érdekesebbé tenni (és ezzel több látogatót vonzani) egy-egy website-ot.

A mai napon bejelentésre kerülő Flash MX egy olyan eszközgyűjtemény, mellyel szebbé, látványosabbá lehet tenni a weblapokat, website-okat. Forgalomba március idusán kerül majd (a Flash Player 6-os verziójával együtt). Ám míg a lejátszó (szokás szerint) ingyenes lesz, a Flash MX 499 dollárba fog kerülni (illetve 199 dollárba az upgrade verzió).

Windows és Macintosh operációs rendszeren egyaránt elérhető lesz majd a szoftver, mely a következő tulajdonságokkal rendelkezik:
– kézi számítógépekhez, mobiltelefonokhoz és egyéb mobil eszközökhöz létrehozott modullal, mely ezen eszközök erőforrásaira optimalizálja a webes tartalmat
– a Sorenson Media alapjaira épített integrált videó-lejátszóval
– előre gyártott felhasználói felület komponensekkel (ezzel mentesítve a tervezőket a scroll bar és egyéb, szinte mindig használt elemek lekódolásától)

A szoftver készítői szerint az új verzióval gyorsabb letöltésre nyílik lehetőség, s a program működése még stabilabbá válik a korábbiakhoz képest.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin