Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még gyorsabb MP3 letöltés

Laptop

Még gyorsabb MP3 letöltés

Még gyorsabb letöltés, szélessávú Internet-hozzáférés nélkül (is). Ezt ígéri a Kazaa a most megjelent frissítés keretében.

Töretlen népszerűségnek örvendenek a file-cserélő programok, köztük az egy ideje már perben álló Kazaa is. A peer-to-peer hálózatra épülő szoftvert (és a vele kapcsolatos összes jogot) nemrég vette meg egy ausztrál cég (Sharman), a korábbi holland tulajdonos ugyanis megvált tőle. A Kazaa a reklámoknak köszönhetően ugyan szép bevételt hoz, de a rajta átfolyó adatok többsége illegális állományok formájában terjed (talán ennek volt köszönhető a gazdacsere is).

A Kazaa Media Desktop 1.5 névre hallgató frissítés több újdonságot is tartalmaz. Ez a letöltés terén mutatkozik meg: egyrészt a keresés gyorsabb lett, másrészt a letöltés sebessége is megnőtt (legalábbis a cég szerint). Bevezették a felhasználók közötti kommunikáció lehetőségét is.

Mint ismeretes, a pereskedés miatt pár héttel ezelőtt korlátozott szolgáltatás nemrég indult csak újra teljes mértékben.Korábban ugyanis elérhetetlenné tették az adatátvitelt megvalósító szoftver letöltését, noha akinek már a birtokában volt a program, az továbbra is használhatta azt.

A Kazaa nincs egyedül a nagyszabású boszorkányüldözésben: a hasonlóan peer-to-peer hálózatot használó Morpheus és Grokster szintén a szerzői jogokat védelmező cégek célkeresztjében állnak.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés