Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony: drasztikus árcsökkentés

Laptop

Sony: drasztikus árcsökkentés

A Sony igen nagymértékben csökkentette digitális fényképezőgépeiben használatos MemoryStick memóriakártyáinak árait. Vajon ezzel a lépéssel népszerűbbek lesznek a Sony digitális fényképezőgépei?

Az elmúlt hat hónapban ez a második MemoryStick árcsökkentés, ráadásul az árak csökkenésének mértéke sem csekély. Vajon a Sony ezzel a lépésével szeretné még vonzóbbá tenni digitális fényképezőgépeit? Elképzelhető. A Sony ugyanis igen jó gépeket gyárt (főleg a Carl-Zeis optikák adnak kiemelkedően jó képminőséget, bár a Sony CCD-k is élen járnak), de sokakban a visszatartó erőt a drága memóriakártyák jelentik. Most azonban megfelelő közelségbe került a MemoryStick ára a CompactFlash illetve SmartMedia kártyák áraihoz, bár még mindig drágább ez utóbbiaknál.

A legutóbbi árcsökkentést decemberben hajtották végre. Akkor a legjobban a 32 MB-os kártya ára esett, mintegy 15%-kal. Ehhez képest most még jelentősebb csökkentést tapasztalhatunk. Íme:

A 128 MB-os modul árát 40%-kal, a 64 MB-os modulét 34,5%-kal, a 32 MB-os modul árát 30%-kal, valamint a 16 MB-os modul árát 28,5%-kal csökkentették.

Az új árak már érvényesek az Egyesült Államokban, várhatóan néhány hét alatt (raktárkészletektől függően) hazánkban is érzékelhető lesz az árcsökkenés.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés