Connect with us

Hirdetés

technokrata

GeForce4 MX: olcsó és gyors!

Laptop

GeForce4 MX: olcsó és gyors!

Hamarosan megérkezik a legújabb olcsó-és-gyors GeForce chip. Ideális választás lehet a számítógépet nem csak játékra használóknak. De valóban mindent tud, ami a 4. generációtól elvárható?!

Az NV25 kódnévvel illetett GeForce4 mellett a megjelenés útjára lép az NV17 fedőnevű chip asztali PC-be szánt változata is, várhatóan február 5. körül.

A már korábban bejelentett NV17-M kifejezetten mobil számítógépekbe szánt grafikus chip immár belépést nyer az asztali számítógépek AGP slotjaiba is. Várhatóan a GF4-el egy időben hozzák nyilvánosságra a pontos specifikációkat, valamint az első darabok várható megjelenési dátumát.

Amit pillanatnyilag tudni lehet, aszerint az NV17 egy GF2 és GF3 hibrid, melyet első ízben az őszi Comdexen láthattunk. Az még szintén nem világos, hogy milyen néven kerül a boltokba. A chip 250 MHz-en fog működni, amihez társul a GF3-tól örökölt néhány tulajdonság, melyeknek pontosítása is még várat magára.

Mindenesetre megjelenésével egy kellemes teljesítményt felmutató és nem utolsó sorban várhatóan olcsó kártyával gazdagodik az Nvidia palettája.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés