Connect with us

Hirdetés

technokrata

Négyétkű kártyaolvasó

Laptop

Négyétkű kártyaolvasó

A Hama olyan USB-s kártyaolvasót jelentett be, amely négyféle kártyatípus írására és olvasására egyaránt alkalmas, ráadásul akár közvetlenül másik kártyára is másolhatjuk fotóinkat, számítógép használata nélkül.

Az új kártyaolvasó – mely egyszerűen a MultiSlot nevet kapta – négyféle memóriakártya olvasására alkalmas. Képes a Compact Flash Type I és II (MicroDrive is), SmartMedia, MemoryStick, valamint a SecureDigital illetve MultiMediaCard kártyák írására és olvasására. Míg egy hagyományos kártyaolvasó egy vezérlővel rendelkezik a számítógép és a kártya között, addig a Hama MultiSlot olvasója kettővel. Ezzel a módszerrel számítógép segítsége nélkül is lehetővé válik, hogy egy kártyáról egy másik kártyára másoljuk képeinket.

Az olvasó további érdekessége, hogy amennyiben csatlakoztatjuk az USB kábel segítségével a számítógéphez, akkor minden egyes kártyahely egy-egy meghajtót jelent majd a számítógépben.

Az új kártyaolvasó Windows 98/ME/2000/XP, valamint MacOS 8.6 és felette használható. A mindössze 11x11x3 cm méretű kártyaolvasó már kapható, az ára 80 euró.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés