Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dupla sebességű nyomtató

Laptop

Dupla sebességű nyomtató

A Canon új, színes tintasugaras nyomtatója egy ötletes megoldásnak köszönhetően nagy sebességű nyomtatásra alkalmas.

A Canon Bubble Jet S520 üzleti felhasználásoknál megszokott sebesség elérésére alkalmas, mindezt egy otthoni nyomtató árán. A kétirányú nyomtatás, és a nyomtatás menetének kettőre csökkentése megduplázta a nyomtató sebességét. Fekete-fehér üzemmódban ez 14 lap/perc, míg színes nyomtatás esetén 9 lap/perc sebességet eredményez a használható legnagyobb méretű lap esetén (A/4).

Az ilyen nyomtatáshoz már gyors fej is szükséges, de természetesen a Canon-nak ez nem jelent problémát. Az S520-as nyomtatófeje másodpercenként 12 millió képpont nyomtatására képes. A nagy sebesség mellett ráadásul alacsony fogyasztással is büszkélkedhet a fiatal S520-as. A továbbfejlesztett MicroFine Droplet Technology segítségével a 2400×1200 dpi-s felbontás esetén is képpontonként mindössze 5 pikoliter festéket használ el.
Ez a nyomtató is támogatja a kiváló Photo Paper Pro fotopapírt.

A nyomtatóhoz a PhotoRecord, a ZoomBrowser EX és a PhotoStitch programokat kapjuk. A PhotoRecord automatikusan képes beállítani a kellő képméretet bármilyen papírról is legyen szó. A ZoomBrowser segítségével egyszerűen kategorizálhatjuk képeinket. A PhotoStitch program segítségével több képből egy széles panorámakép készíthető (ha az eredeti képek ezt lehetővé teszik átfedésekkel).

A Canon Bubble Jet S520 mind párhuzamos porton, mind USB-n használható. Működtethető Windows 95/98/ME/2000/XP illetve Mac OS alatt. Külön kapható hálózati adaptere segítségével megosztott hálózati nyomtatóvá is alakítható.
A február elsejétől kapható nyomtató ára 240 euró lesz.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés