Connect with us

technokrata

Dupla sebességű nyomtató

Laptop

Dupla sebességű nyomtató

A Canon új, színes tintasugaras nyomtatója egy ötletes megoldásnak köszönhetően nagy sebességű nyomtatásra alkalmas.

A Canon Bubble Jet S520 üzleti felhasználásoknál megszokott sebesség elérésére alkalmas, mindezt egy otthoni nyomtató árán. A kétirányú nyomtatás, és a nyomtatás menetének kettőre csökkentése megduplázta a nyomtató sebességét. Fekete-fehér üzemmódban ez 14 lap/perc, míg színes nyomtatás esetén 9 lap/perc sebességet eredményez a használható legnagyobb méretű lap esetén (A/4).

Az ilyen nyomtatáshoz már gyors fej is szükséges, de természetesen a Canon-nak ez nem jelent problémát. Az S520-as nyomtatófeje másodpercenként 12 millió képpont nyomtatására képes. A nagy sebesség mellett ráadásul alacsony fogyasztással is büszkélkedhet a fiatal S520-as. A továbbfejlesztett MicroFine Droplet Technology segítségével a 2400×1200 dpi-s felbontás esetén is képpontonként mindössze 5 pikoliter festéket használ el.
Ez a nyomtató is támogatja a kiváló Photo Paper Pro fotopapírt.

A nyomtatóhoz a PhotoRecord, a ZoomBrowser EX és a PhotoStitch programokat kapjuk. A PhotoRecord automatikusan képes beállítani a kellő képméretet bármilyen papírról is legyen szó. A ZoomBrowser segítségével egyszerűen kategorizálhatjuk képeinket. A PhotoStitch program segítségével több képből egy széles panorámakép készíthető (ha az eredeti képek ezt lehetővé teszik átfedésekkel).

A Canon Bubble Jet S520 mind párhuzamos porton, mind USB-n használható. Működtethető Windows 95/98/ME/2000/XP illetve Mac OS alatt. Külön kapható hálózati adaptere segítségével megosztott hálózati nyomtatóvá is alakítható.
A február elsejétől kapható nyomtató ára 240 euró lesz.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu