Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tűzokádó sárkány a SOYO gyártósorairól

Laptop

Tűzokádó sárkány a SOYO gyártósorairól

A SOYO egy új, DDR memóriát támogató P4-es alaplapot dob piacra a karácsonyi vásárlási láz utolsó napjaiban. Az új mobo a Fire DRAGON nevet kapta a tűzkeresztségben.

A SOYO SY-P41 Fire DRAGON az Intel 845D chipkészlete köré épül, ennek köszönhetően a RDRAM-nál jóval olcsóbb DDR memória alkalmazására a lehetőség adott. Egyébként csak DDR memóriákhoz található az alaplapon foglalat és abból is csak kettő, azonban ide akár 2 GB memóriát is helyezhetünk. A már általánossá vált portok és specifikációk mellett integrált RAID vezérlőt, hat csatornás integrált hangkártyát, 10/100-as Ethernet vezérlőt, valamint egy IEEE 1394 Firewire portot vonultat fel az alaplap. A boltok polcaira kerülő dobozba extraként jár egy „sigma box” is. A SOYO sigma doboza egy 3,5 inches meghajtóhelyet foglal el, segítségével gépünk elején kivezethető két USB, valamint a Firewire port. A dobozkával a kivezetéseken kívül egy Smart Card olvasóval is gazdagodik gépünk.

Az alaplap egy különleges kiadása karitatív célokat is szolgál, ugyanis az árából 5 dollár az American Red Cross 911 Disaster Relief Fund kasszájába vándorol (a képen ez a különleges darab látható, mely az ameriakai zászló színeiben pompázik). Az SY-P41 listaára 190 dollár lesz az Egyesült Államokban.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés