Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vásárlás a fotelből, kényelmesen, olcsón

Laptop

Vásárlás a fotelből, kényelmesen, olcsón

A pénz megtakarításának többféle módja is van. Ezek egyike, ha olcsóbban vásárolunk, például aukciókon.

A Marketline legnépszerűbb szolgáltatása az on-line aukció, ahol a résztvevők az Interneten keresztül, valós időben teszik meg ajánlataikat. Vonzereje a gyorsaság és átláthatóság mellett a szervezők által elért 13 százalékos átlagos árelőny, azonnali megtakarítás. Az elektronikus árverések szervezőiként a magyar gazdasági élet olyan meghatározó társaságai sorakoztak fel, mint a MOL, Malév, Matáv, Citibank, Westel, Stollwerck, Generali Providencia, Siemens valamint a BAT Pécsi Dohánygyár.

A Marketline virtuális katalógusának polcain már közel 10 ezer termék található. A feltöltés folyamatos. Az elektronikus piactér ügyfelei eddig mintegy 20 ezer termékre kötöttek szállítói szerződést, az első külföldi elektronikus beszállítói kapcsolat is megszületett. Az elektronikus értékesítés lehetőségeit növeli, hogy a partnerek igényeinek megfelelően a Marketline novemberre létrehozta a házhozszállítás logisztikai hátterét. A biztonságos elektronikus fizetés megteremtése a közeli tervek között szerepel.

A Marketline által üzemeltetett e-piactér forgalma elérte az 1,8 milliárd forintot, tervek szerint az év végére 2 milliárdos (éves szintű) forgalmat várnak.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés