Connect with us

technokrata

ADSL a PSINetnél is

Laptop

ADSL a PSINetnél is

December 1-től a PSINet Magyarország is megkezdi az ADSL hozzáférések kiépítését, különböző ADSL-csomagok értékesítését.

Az ADSL technológia alkalmazásával elsősorban olyan cégeknek kívánnak hozzáférési lehetőséget biztosítani, amelyek nagy mennyiségű információt kívánnak letölteni a világhálóról, az Internet felé irányuló adatforgalmuk azonban kisebb. A szolgáltatáscsomagok különböző fürgeségű hozzáférési módokat tartalmaznak, de a legalacsonyabb sebességű csomag is hétszer olyan gyors letöltést tesz lehetővé, mint a hagyományos dial-up kapcsolat.

A szolgáltatás igénybevételének havi költsége fix, tehát nem forgalomfüggő – ezáltal pontosan tervezhető.

A kínált csomagok mindegyike – kivéve a bevezető modellt – tartalmaz alapszintű tűzfal szolgáltatást is. Ez az elem alapvetően új az ADSL kínálatban. Az Internet- és hálózati biztonság irányába tett bővítést nemcsak a hacker-kriminalisztika megjelenése indokolja. A cég vezetői szerint egyre több üzleti folyamat kerül a netre, olyan tranzakciók is, amelyekben az adatforgalom sérthetetlensége és vezényelt titkosítása elkerülhetetlen, mint például az online banking esetében.

Az ADSL technológia – jellemzői miatt – főként a kis- és közepes vállalkozások körében válhat népszerűvé, ezeket a cégeket ösztönözheti az eddigi internetes hozzáférésük módosítására, vagy a világhálóra kapcsolódásra. Az egyéni előfizetők közül – az előrejelzések szerint – azok fognak ADSL-re váltani, akik az Internetet már tudatosan, funkcionálisan használják.

A PSINet – kereskedelmi filozófiájának megfelelően – közvetlenül csak az üzleti felhasználók részére értékesíti ADSL csomagjait. Nem maradnak ki az ügyfélkörből az otthoni igénylők sem: részükre a PSINet lakossági internet szolgáltató partnerei nyújtják a személyre szabott kapcsolódási lehetőséget.

A PSINet sávszélesség és gerinchálózati kapacitás szempontjából a világ egyik legnagyobb hálózatával rendelkezik, több mint egymillió-hatszázezer kilométer hosszú OC-12 optikai kábelével átfogja a teljes glóbuszt. A PSINet az üzleti és magánszféra számára egymástól független szolgáltatói infrastruktúrát alakított ki, ennek megfelelően az irodai nagy adatforgalom csúcsidőben is stabil sávszélességen bonyolódhat.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

scale 3

Kütyük

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

2021. február 25. csütörtök
Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin