Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb pályázatot hirdetett az Informatikai Kormánybiztosság

Laptop

Újabb pályázatot hirdetett az Informatikai Kormánybiztosság

A mai napon a Miniszterelnöki Hivatal Informatikai Kormánybiztossága pályázatot hirdetett kis- és középvállalkozások számára.

A Széchenyi Terv Információs Társadalom- és Gazdaságfejlesztési programja keretében meghirdetett legújabb pályázat 500 milliós keretösszegéből a tervek szerint közel 600 vállalkozás kaphat lehetőséget üzletmenete fejlesztésére.

A Széchenyi Terv Információs Társadalom- és Gazdaságfejlesztési Program legújabb, ”A kis– és középvállalkozások üzletmenetét segítő központ létrehozása” című pályázatának célja az információs technológiák széleskörű elterjedésének elősegítése a hazai mikro- és kisvállalkozások körében.

A pályázat 500 milliós keretösszegével két kört céloz meg. Egyfelől az 50 főnél kevesebb alkalmazottat foglalkoztató mikro- és kisvállalkozások számára biztosítja a technikai és anyagi feltételeit annak, hogy biztonságosan csatlakozhassanak és használhassák az IKB által biztosított tárhelyen elhelyezett adatbázisokat és szoftvereket. Másfelől a maximum 4 milliárdos árbevétellel rendelkező, adatbázisokat és speciális szoftvereket megalkotó informatikai vállalkozások számára kínál támogatást: a mikro-, kis- és középvállalkozások által jól hasznosítható speciális adatbázisok fejlesztésére, frissítésére, esetleg korszerűsítésére, vagy a vállalkozói körben jól használható szoftverek létrehozására, mint például: leltárnyilvántartó, humánpolitikai, könyvelő programok.

Az így kialakított szoftverek és adatbázisok felkerülnek a tárhelyre, ezáltal több száz vállalkozó számára válnak elérhetővé, és általuk tovább bővül az elektronikusan biztosított szolgáltatások köre. A támogatás, a kapcsolatot lehetővé tevő virtuális központon keresztül, hozzájárul a legtöbbször tőkehiánnyal küszködő cégek versenyképességének fokozásához, piaci pozícióik erősödéséhez.

A pályázati adatlap és az útmutató 2001. december 1-től letölthető az Informatikai Kormánybiztosság honlapjáról. További információt 2001. december 3-tól a 40-200-356-os kékszámon kaphatnak az érdeklődők.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés