Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Tech Data Magyarország megoldása a recesszióra

Laptop

A Tech Data Magyarország megoldása a recesszióra

A Tech Data Magyarország (az 1974-ben alapított Tech Data Corporation tagja) alkalmazkodik az IT ágazat recesszióba fordulásához és erősíti piaci pozícióit.

„Elsősorban költség hatékony módszerekkel próbáltuk a lehető legnagyobb mértékben leszorítani kiadásainkat. Büszkék vagyunk arra, hogy vállalatunk minden munkatársa komoly részt vállal ebben a kemény időszakban, hiszen mindannyian legjobb tudásuk szerint, teljes erőbedobással dolgoznak azért, hogy ezen nehéz körülmények között is megtartsuk az ügyfeleink által tőlünk megszokott magas szintű szolgáltatást” – mondta Diószeghy Zoltán, a cég magyarországi ügyvezető igazgatója.

A Tech Data a belső költség-visszaszorítások mellett természetesen konkrét üzleti lépéseket is tett és tesz, hiszen a változásokra azonnal reagálni kell annak, aki talpon akar maradni.

„Első lépésben új beszállítókat kerestünk meg, hogy kínálatunkat tovább bővítve ügyfeleinknek még szélesebb termékskálával álljunk rendelkezésre. Ezzel párhuzamosan fokozottan előtérbe helyeztük az elektronikus kereskedelmet. Tavaly decemberben a bevezettük Magyarországon is In Touch rendszerünket, ami tulajdonképpen egy web alapú böngészőn keresztül elérhető online információs és kereskedelmi rendszer. Más szavakkal ez azt jelenti, hogy viszonteladóink egyetlen kattintással választhatnak és vásárolhatnak termékskálánkból, illetve vásárlás előtt minden termékről pontos információt szerezhetnek a naprakész és részletes termékleírásokból. A rendszer segítségével ügyfeleink akár otthonról is vásárolhatnak.”- mondta a cég magyarországi ügyvezetője.

Az In Touch rendszer által kínált könnyű vásárlási lehetőséghez a Tech Data egy gyors és zökkenőmentesen működő szállítási rendszert is kapcsolt. Ennek köszönhetően az egy kattintással kiválasztott és megvásárolt termékeket akár néhány órán belül a kívánt helyszínre szállítják.

„Vállalatunk, a Tech Data 22 európai leányvállalata közül mára már mindegyik bevezette az online kereskedelmet. Az eredmények magukért beszélnek: a Tech Data a 2000/2001-es pénzügyi évben bonyolított 20,4 milliárd dolláros éves forgalmának 25 százaléka már az elektronikus kereskedelemből származott.” – nyilatkozta Diószeghy Zoltán, a Tech Data Magyarország ügyvezető igazgatója.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés