Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kompakt, a tenyeredben elfér és gyönyörű képeket készít a Canon legújabb kamerája

Kamera

Kompakt, a tenyeredben elfér és gyönyörű képeket készít a Canon legújabb kamerája

Kompakt, a tenyeredben elfér és gyönyörű képeket készít a Canon legújabb kamerája

40-szeres optikai zoom, 4K video

A Canon Europe ma jelenti be a PowerShot SX740 HS márkájú fényképezőgépét, amely a ma elérhető legkisebb utazási célra szánt fényképezőgép. Nem baj, ha nem akarunk többféle objektívet csomagolni, a 40-szeres optikai zoom (35 mm-es formátumban: 24-960 mm) testközelbe hozza a látnivalókat és élményeket. Ezzel a kisméretű fényképezőgéppel 4K ultranagy felbontású videókat rögzíthetünk. WiFin és Bluetoothon® keresztül is tud csatlakozni mobiltelefonokhoz, és az egyszerűen használható fényképezőgépeket kedvelő utazók számára a különféle intuitív automatikus beállításokkal tökéletes képeket készíthetnek a kevésbé gyakorlott fotósok is.

image007

Ez a kis fényképezőgép akár a zsebünkben is elfér, és mégis, 40-szeres optikai szuperzoomját a ZoomPlus technológia akár 80-szoros digitális zoomra tudja növelni. A Canon ezt is a DIGIC 8 processzorral kínálja, CMOS szenzora éles, színekben gazdag nagy felbontású képeket és videókat készít.

A PowerShot SX740 HS 4K felbontású videórögzítésével és az 5 tengelyes képstabilizátorával segíti a felvétel készítőjét abban, hogy nagyobb távolságból és akár mozgás közben is részletgazdagon örökítse meg az útiélményeket. A PowerShot SX740 HS fényképezőgéppel az ultranagy 4K felbontású time-lapse felvétel is gyerekjáték. A legjobb pillanatokat úgy is megőrizhetjük az utókor számára, hogy a 4K felbontású videókból kivágjuk a legjobb pillanatokat.

A Canon PowerShot SX740 HS villámgyors autofókuszával, gyors reakcióidejével és a 10 kép/mp folyamatos exponálással elkapjuk a spontán pillanatokat.  A stílust is szem előtt tartó utazók örömére a Canon PowerShot SX740 HS elegáns fekete vagy ezüstszürke gépházzal is választható.

image006

Aki már utazás közben is megosztaná kivételes élményeit változatlan felbontásban, egyszerűen átküldheti okoseszközére a Canon Camera Connect applikáción keresztül, melyet iOS és Android készülékek alkalmazás áruházaiból ingyenesen letölthet. Sosem volt még ilyen egyszerű fényképezőgépről megosztani a képeket. Az összes tartalom azonnal el is menthető a Canon Irista felhő alapú tárolóhelyére, illetve automatikusan, vezeték nélkül is szinkronizálható Windows vagy Apple alapú számítógépekkel.

Természetesen, a Canon PowerShot SX740 HS WiFi és folyamatosan aktív Bluetooth®-kapcsolattal is rendelkezik és GPS helyadatokkal látja el a képeket, hogy kalandozásaink egyetlen helyszíne se merüljön feledésbe. A szelfizőket a tökéletes kompozíció beállításában az Önarckép funkció és a kb. 180°-ban kihajtható LCD képernyő segíti.

A Canon erős DIGIC 8 processzora aktívan, a körülményekhez alkalmazkodva állítja be a PowerShot SX740 HS fényképezőgépet, hogy egy gyors kattintással is tökéletes legyen a 20,3 megapixeles kép. A Zoom Framing Assist funkció nagy gyújtótávolság esetén segíti a témát középen tartani, hogy a kompozíció a fotós elképzelései szerint valósuljon meg.

A Canon PowerShot SX740 HS 2018 augusztusától kerül a boltok polcaira.

A legfontosabb előnyök:

  • 40x optikai zoom egy kisméretű fényképezőgépben
  • 4K felbontású videó a leginkább megkapó emlékek rögzítésére
  • Intelligens funkciók, amelyekkel egyszerűen készíthet szemet gyönyörködtető képeket
  • Gyors hozzáférés a képekhez a közösségi médiában megosztásáért

A készlet tartalma:

  • PowerShot SX740 HS (fekete vagy ezüstszürke színben)
  • WS-800 csuklópánt
  • NB-13L akkumulátor
  • CB-2LHE akkumulátortöltő
  • AC kábel
  • Használati útmutató

További Kamera

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés