Connect with us

technokrata

Három új vadkamerát mutatott be az EVOLVEO

evolveo

Kamera

Három új vadkamerát mutatott be az EVOLVEO

Három új vadkamerát mutatott be az EVOLVEO

Három új vadkamerát, a Strongvision A-t, Stronvision 2GA-t és Strongvision4GA-t hozott a magyar piacra az EVOLVEO, amelyekhez fém védőtok, napelemes panel és a 4GA modellhez tartalék akkumulátor is tartozik kiegészítőként. A könnyen elhelyezhető, hosszú üzemidejű kamera akár 4G/LTE támogatással is választható.

A kompakt, modern kivitelű kamerák lehetővé teszik fényképek vagy hangos videófelvételek készítését olyan helyeken, ahol a klasszikus kamerarendszer nem használható. Könnyen érzékelheti a mozgást otthona, hétvégi háza, kerti háza, cége, raktára vagy építkezése környékén, vagy vadállatok távoli megfigyelésekor. A felvételek SD kártyára menthetők, ha a kamera mozgást észlel, vagy egy beállított intervallum szerint.

Mindhárom kamera megfelel az IP65 szabványnak, vízálló és gyorsan beállítható menüvel látták el. Telepítésük egyszerű, könnyen kitehetők a használati helyre, bármikor áthelyezhetők és hosszú akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, amely EVOLVEO StrongVision SP1 napelemes panellel is táplálható. A kamerák akár 20mpix felbontású képeket és 1080p/30fps videókat tudnak felvenni nappal és éjszakai is. Fénykép üzemmódban a kamera a mozgás érzékelésétől számított rekordidő alatt elkészíti a képet. A kamerák 2,4″ színes LCD-kijelzővel rendelkeznek, így a felvételek könnyen visszanézhetők és minden paraméter egyszerűen beállítható.

Time-lapse üzemmód is elérhető, amely lehetővé teszi például egy építési projekt egyszerű felvételét. Elég beállítani az időintervallumot, és a kamera minden 30, 60 vagy 240 percben elkészít egy felvételt, amit elment a kártyára. Videót akár Full HD minőségben is fel lehet venni, az éjszakai felvételt 36, 940 nm hullámhosszon működő érzékeny infravörös világító dióda segíti, amely az emberi és állati szem számára láthatatlan. A mozgásfelvétel széles 120°-os látószögben, 3x PIR érzékelő segítségével történik.

A három modell közül az Strongvision A rendelkezik minden alap funkcióval. A STRONGVISION 2GA már 2G GSM hálózati támogatással érkezik, és a kamera látómezejének zavara esetén MMS-t/e-mailt küld az elkészített fénykép kíséretében. A legfejlettebb, a STRONGVISION 4GA modell az alap funkciókon kívül 4G LTE támogatással rendelkezik, aminek köszönhetően a kamerát bármikor és bárhol leszerelés nélkül be lehet állítani. Az alkalmazás segítségével a legutóbb felvett képek megnézhetők és a beállítások módosíthatók, akár otthonról is.

Mindhárom kamerához választhatók kiegészítők is. A STRONGVISION MB1 egy zárható fémdoboz, amely védi a fotócsapdát a lopástól és a sérülésektől. A STRONGVISION SP1 egy napelem panel a kamerák tápellátására. Ezen kívül a gyártó kínál egy 5000 mAh kapacitással rendelkező tartalék akkumulátort is a 4GA modellhez, STRONGVISION BAT1 néven.

Az EVOLVEO Strongvision termékcsaládjáról további információ a következő oldalon található: https://www.evolveo.com/hu/fotocsapda

További Kamera

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Smart-TV

A nappalikban már dúl a 8K forradalom

2021. április 20. kedd

SmartPhone

Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal!

2021. április 15. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin