Connect with us

technokrata

Ilyet még nem láttál: Rakd ki puzzle-ben a saját városod!

3DPrint

Ilyet még nem láttál: Rakd ki puzzle-ben a saját városod!

Különleges, 3D-s Puzzle-t készített egy magyar csapat.

Nem mindennapi puzzle-lel állt elő a Tervhivatal. A magyar startup ugyanis különleges, 3D-s puzzle-lel igyekszik lenyűgözni az érdeklődőket. A Logiplaces lényegében nem más, mint egy domborzati puzzle, amit a 3D nyomtató segítségével készítettek el.

logicplaces1

 

A játék jelenleg négyféle verzióban érhető el, így az érdeklődők az Alpok, San Francisco és a Grand Canyon mellett Budapest térképét is kirakhatják. Érdekesség, hogy a tervek szerint hamarosan teljesen egyedi puzzle-öket is készítenének az alkotók, így mindenki megtalálhatja majd az őt leginkább érdeklő nevezetességet. Erre egyébként már most is lehetőség van, de a 70 dolláros ár helyett ilyen esetben 1750 dollárt kell fizetni, ami erősen behatárolja az érdeklődők számát.

logicplaces2

Az biztos, hogy egy ilyen térkép kirakása nem könnyű, hiszen a háromdimenziós kialakítás miatt az eddigiektől eltérő logikára is szükség van. A projektre egyelőre az indiegogo-n gyüjtenek pénzt, a kitűzött cél 15 ezer dollár (4,2 millió forint).

logicplaces4

Bár a gyűjtés még csak most kezdődött, optimizmusra ad okot, hogy a csapatnak nem ez az első ilyen projektje, korábban a szintén 3D nyomtatással készült Logicfaces megvalósulására gyűjtöttek, az össze is jött. Reméljük ezúttal is sikerrel járnak és hamarosan mi is kipróbálhatjuk ezt az igazalmas újdonságot!

További részletek a projekt indiegogo-s weboldalán!Szólj hozzá!

További 3DPrint

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu