Connect with us

technokrata

Erősebb és kompaktabb a Beoplay E8 vezeték nélküli fülhallgató 3. generációja

beoplay e8

Geek

Erősebb és kompaktabb a Beoplay E8 vezeték nélküli fülhallgató 3. generációja

Erősebb és kompaktabb a Beoplay E8 vezeték nélküli fülhallgató 3. generációja

A Bang & Olufsen bemutatta a Beoplay E8 vezetéknélküli fülhallgató harmadik generációs változatát, amely optimálisabb kialakítást, jobb hang- és hívásminőséget, továbbá megnövelt akkumulátor-teljesítményt kínál a gyönyörű dizájn és a kiváló hangzás szerelmeseinek.

beoplay e8

A Bang & Olufsen mérnökei 3D-s modellezés és felhasználói tesztek alapján alakították át az E8 korábbi verzióját, hogy az a lehető legtöbb fültípushoz és -mérethez, így a kis fülekhez is ergonomikusan illeszkedjen. A kényelmes és természetes viselet érdekében a fülhallgatók méretét 17 százalékkal csökkentették, így súlyuk egyenként már csupán 5,8 gramm.

A lejátszási idő 35 órára emelkedett, a Bang & Olufsen-nek sikerült a fülhallgatók akkumulátor időtartamát 119 százalékkal optimalizálni az előző generációhoz képest. A fülhallgatók akár 7 óra folyamatos lejátszást biztosítanak és vezeték nélkül akár négyszer is feltölthetők az exkluzív formatervezésű, mágnesesen záródó bőr töltőtokkal. Így a zeneimádók akár hetekig is használhatják a tokot töltés nélkül, ami egyébként összesen csak két órát vesz igénybe.

A Bang & Olufsen a Beoplay E8-ban található mikrofonok számát is megduplázta kettőről négyre, ezzel megvalósítva a száj felé irányított beamforming technológiát.  A több mikrofon biztosítja az intelligens beszédhang továbbítást és a passzív zajszűrést, illetve hozzájárul a fejlettebb Transparency módhoz, melyet egy érintéssel aktiválhatunk, hogy újra hallhassuk a környezetünket.

Kiváló hangzás

A Bang & Olufsen 94 éves szakmai múltra visszatekintő, elismert hangmérnökei egy új basszus csatlakozó beépítésével optimalizálták az E8 3.0 hangteljesítményét, amely lehetővé teszi a levegő ki- és beáramlását az akusztikus kamrában. Így a fülhallgatóban a meghajtók szabadabban mozoghatnak, ennek köszönhetően nagyobb, illetve pontosabb basszuskimenetet nyújtanak. A felhasználók a Beoplay App alkalmazás letöltésével tovább alakíthatják a hangzást a ToneTouch vizuális hangszínszabályzón keresztül: Itt a pont négy területen való húzogatásával személyre szabható a megfelelő audio élmény, de használhatóak az előre programozott beállítások is.

Gyors beállítás, hibátlan streaming

A legújabb technológiával, beleértve a Bluetooth 5.1-et, a Beoplay E8 gyors beállítást és hibátlan felhasználói élményt nyújt, miközben az akkumulátor fogyasztása minimális. Az ACC és az aptX ™ kodekek tiszta vezetéknélküli hangot biztosítanak az iOS és Android készülékek esetében.

Árak és elérhetőségek

A fülhallgató fekete színben kapható a Bang & Olufsen üzletekben, Bang & Olufsen partnereknél és a  www.bang-olufsen.com oldalon 2020. január 15-től (Nagy-Kína régió) és 2020. február 14-től (globálisan). Hazai ajánlott fogyasztói ára 119 990 forint. A vezeték nélküli töltőpad már elérhető.

További Geek

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin