Connect with us

Hirdetés

technokrata

Most akkor lesz Facebook telefon vagy sem?

Dotkom

Most akkor lesz Facebook telefon vagy sem?

Holnap valamire készül a Facebook Palo Alto-ban, ugyanis még a múlt héten meghívókat küldött egy január 15-i rendezvényére.

A Facebook holnap sajtótájékoztatót tart, de a téma nincs megemlítve, csupán annyi, hogy „Gyertek és nézzétek meg, hogy mit építettünk”. Ez jelenthet valami online akármit is, de mi leginkább egy Facebook telefonra gyanakszunk. A gyanú egyáltalán nem megalapozatlan, a Facebook szolgáltatásai az elmúlt hónapokban jelentős változásokon estek át, a szokásos applikáció mellett megjelent a Poke és a Messenger is hangos üzenetküldésre is alkalmassá lett téve. Az Instagram mellett a Facebook állítólag meg kívánja venni a WhatsUp-ot is, hogy megállapodtak-e vagy sem, még nem tudni. A Facebook Kanadában VoIP telefonszolgáltatást is tesztel, a piaci értesülések szerint pedig a HTC egyik készüléke, a még be sem jelentett Opera_UL pedig állítólag a Facebook Phone lesz.

fb-jan-2013-invite

Zuckerberg tagad

Vagy titkol, ugyanis még szeptemberben jelezte, hogy nem lesz semmilyen sajátmárkás okostelefon, így a Google és az Apple is megnyugodhat. De mindeközben számos olyan korábbi Apple mérnök igazolt át a Facebookhoz, akiknek a munkaterületük épp az iPad vagy az iPhone volt. Így persze felvetül az a kérdés, hogy vajon androidos lesz-e a készülék vagy esetleg egy önálló mobil operációs rendszerrel jelentkezik a Facebook? Sok kérdés nyitott még, de csak holnapig.

facebook-phone-2



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés