Connect with us

technokrata

Az Ikea új applikációjával gyerekjáték a vásárlás

Dotkom

Az Ikea új applikációjával gyerekjáték a vásárlás

Ettől még lehetetlen úgy végigmenni az üzleten, hogy ne vegyünk meg minden mást a kiszemelten kívül.

A magyar és cseh IKEA elindította új, vásárlást segítő mobilalkalmazását iPhone és Androidos okostelefonokra. Az új „Mobile Love Store” alkalmazás célja a vásárlási élmény fokozása. A látogatók már az IKEA áruházba való látogatás előtt, de közben is olyan hasznos funkciókat érhetnek el mobilkészülékeik segítségével, mint a termékkereső, a raktárkészlet-ellenőrzés, a bevásárlólista létrehozása, sőt, a vásárlók akár az áruházak térképét is megtekinthetik.

ikea app

Az alkalmazással minden IKEA-látogató vásárlást segítő eszközként használhatja mobiltelefonját. A „Mobile Love Store” lehetővé teszi, hogy a vevők értesüljenek a legfrissebb kampányokról és ajánlatokról, böngésszenek az IKEA-termékek között, részletes termékleírásokat olvassanak, ellenőrizzék a termékek elérhetőségét, bevásárlólistákat hozzanak létre, megkeressék a termékek elérési helyét az Önkiszolgáló raktárban, a Google maps segítségével rátaláljanak a legközelebbi IKEA áruházra, és letöltsék az egyes áruházak belső térképeit.Az új alkalmazás nem azonos az IKEA-katalógus alkalmazással, amely 2012 augusztusa óta elérhető. Ez egy nagyszerű funkciókkal és értékes információkkal teli applikáció, mellyel tovább fokozható a vásárlás élménye az IKEA áruházakban. Az IKEA-katalógus alkalmazással a vásárlók a katalógus digitális verzióját tölthetik le és tekinthetik meg mobiltelefonjaikon.

ikea app2

A „Mobile Love Store” iPhone-ra az App store-ból, és Androidos telefonra a Google Playből tölthető le ingyenesen.

Interaktív 2013-as IKEA-katalógus és mobiltelefonra fejlesztett weboldal

Idén az IKEA új, digitális tartalommal bővített 2013-as katalógussal is jelentkezett, tele jobbnál jobb lakberendezési ötlettel. Ha az okostelefonodat egy telefon szimbólummal jelölt oldalpár fölé tartod, extra tartalmakat jeleníthetsz meg – többek között filmeket és 3D-s modelleket. Ezek a tartalmak az IKEA applikáció segítségével, vagy közvetlenül a www.IKEA.hu weboldalról érhetők el. Androidos okostelefonra és táblagépre a Google Playből, IOS-re az iTunes-ból ingyenesen töltheted le a szükséges alkalmazást.

Az IKEA weboldalának egyszerűsített, mobiltelefonra fejlesztett verziója (Safariból vagy Google-ből indítva) itt található: http://m.ikea.com/hu/hu.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin