Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szöul vs. Cupertino: Ennyit adtunk el!

Dotkom

Szöul vs. Cupertino: Ennyit adtunk el!

Újabb állomás a sárdobálásban a kaliforniai bíróságon. Most az eladási számok jutottak ki a tárgyalóteremből. A Samsung bőbeszédű, az Apple csak annyit árul el, amennyit szükséges.

Mindkét fél büszke lehet az eladásaikra, kérdés csupán az, hogy ez mennyire lesz jó abban az esetben a Samsungnak, ha az Apple nyer a bíróságon. A dél-koreai gyártó tavaly június és idén június között összesen 21.25 millió perbefogott telefont és 1.4 millió darab táblagépet adott el. A Galaxy S II-ből az Egyesült Államokban 4.1 millió darabot adtak el, ebbe beleszámít az összes modellvariáns és a szolgáltatók által forgalmazott készülékek is (ez egyben a legtöbbet eladott készülékük az Államokban). Az Epic 4G-ből eddig 1.89 millió fogyott a pályafutása során, a Captivate-ből pedig 1.39 millió darab. A Samsung Prevail nevéhez híven (Prevail = uralkodik) 2.25 milliós eladással büszkélkedhet.

Az Apple viszont nem volt ennyire specifikus a táblázatával és csupán az eladási számokat közölték, modellektől függetlenül, így azt nem tudni, hogy pontosan hány iPad 2-t adtak el vagy mennyi iPhone 3GS fogyott pontosan, csupán a teljes amerikai eladással lehetünk tisztában. Eszerint 2007 óta 86 millió amerikai választotta az iPhone-t, 34 millióan az iPad-et és 46,5 millióan az iPod-ot, mely összességében 81 milliárd dollár bevételt jelentett a cégnek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés