Connect with us

technokrata

Nyűg a Facebooknak a mobilos elérhetőség

Dotkom

Nyűg a Facebooknak a mobilos elérhetőség

Sokan nem gondolnánk, de a világ legnépszerűbb közösségi oldalának nem feltétlenül előny már a mobilos elérhetőség.

Kicsit saját csapdájába látszik beleesni a Facbook a mobil elérhetőségével, ugyanis a napokban a tőzsdére belépő közösségi oldal egyik nagy problémája, hogy nem remélhet semmiféle hasznot a mobilos felhasználókból. Ez pedig azért nagyon különös helyzet, mert éppen saját maga reklámozza már jó ideje a belépőoldalon a Facebook mobilos változatát.
Ráadásul a mobilos használat egyértelmű trend a jövőre nézve, hiszen se szeri, se száma a különféle okostelefon operációs rendszerekre írt FB alkalmazásoknak. Sőt, egyes készülékek – mint például a Nokia N9 is – már eleve integrálva tartalmaznak ilyen klienst. Arról már nem is szólva, hogy immár a legtöbb szolgáltató is ingyenesen engedi megtekinteti az oldalt a legolcsóbb internetes előfizetésekkel is.

Tavaly év végén több mint 425 millió mobilos feljelentkezés történt, ami bizony nem kis szám. Az még kérdéses, hogy miként fogja tudni a FB integrálni az hirdetéseit a mobilos alkalmazásokba, mint ahogyan az is kérdés még, hogy mit hoz a konyhára a tőzsde felé történő nyitás – a mindössze 5 százaléknyi részvénykiadásból 5 milliárdos befektetést vár a Facebook.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin