Connect with us

technokrata

Xperia Active különkiadás szörfösöknek

Kütyük

Xperia Active különkiadás szörfösöknek

A különleges vízálló Sony Ericsson okostelefon most még különlegesebb lehet.

A Sony Ericsson Xperia Active modellje eleve nem átlagos darab, hiszen vízálló – ami önmagában is elég kevés okostelefonról mondható el. Ezen képessége miatt pedig kézenfekvő volt a szörfös célközönség megkörnyékezése – a készülék számos reklámjában is ilyen jellegű momentumok köszöntek vissza.
Mostantól pedig még „szörfösebbre” veheti a figurát az, aki ilyen mobilra vágyik, ugyanis a Billabong International céggel való együttműködés keretén belül megszületett Xperia Active Billabong Edition még a megfelelő hátlapmintázatot és különböző belső témákat is szolgáltat az extrém vízi- és deszkás sportok szerelmeseinek. Maga telefon technikailag természetesen változatlan maradt csak az egy-két egyedi belső tartalom és a külső burkolat különbözteti meg az alapmodelltől. A vizes ujjakkal is kezelhető érintőkijelzővel ellátott Xperia Active ezen változata természetesen nem lesz világszerte bárhol elérhető, csak az egyes kiválasztott piacokon jelenik majd meg.


Az ausztrál sportszergyártóval való közös munkának pedig nem ez a készülék lesz az egyetlen gyümölcse, a jövőben várhatóan számos közös termék lát majd napvilágot – immár minden bizonnyal Sony márkanév alatt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Smart-TV

A nappalikban már dúl a 8K forradalom

2021. április 20. kedd

SmartPhone

Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal!

2021. április 15. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin