Connect with us

technokrata

A GTA 6-nak saját kriptovalutája lesz

gta

Geek

A GTA 6-nak saját kriptovalutája lesz

A GTA 6-nak saját kriptovalutája lesz

Tom Handerson egy megbízható szivárogtató, aki már többször szállított információkat mindenféle játékokról megjelenésük előtt, otthon van a Call Of Duty és a Battlefield franchiseokban egyaránt.

Most a GTA hatodik részéről osztott meg egy érdekességet, azt állítja, a híres vagy talán hírhedt kriptovaluta, a Bitcoin meg fog jelenni a Rockstar Games készülő játékában, amivel majd bizonyos feladatok végrehajtását követően a játékosokat fogják jutalmazni.

A posztban a következő áll:

“Nemrég hallottam, hogy a GTA 6-ban egyes küldetések teljesítéséért készpénz helyett bitcoinban kapunk majd jutalmat. A tőzsde funkció visszatér, kiegészítve egy brókerrel, aki majd különböző kriptovalutákra fog szakosodoni. Ha a GTA 6 ezt jól alkalmazza, az hatalmas dolog lehet a kriptopénzek számára”

. Azok a magasrangú megbízók fognak előszeretettel Bitcoinnal fizetni, akik szeretnének nyomtalanul és gyorsan eltűnni. Mások is megerősítették ezt a szóbeszédet, de amíg meg nem jelenik az új IP, addig érdemes fenntartásokkal kezelni ezeket az értesüléseket. Mielőtt vérszemet kapnának bányászattal foglalkozó olvasóink, ez kizárólag a játékban elkölthető kriptovalutát jelent.

Tom Handerson más részletekkel is szolgált a közelmúltban a következő GTA epizód kapcsán. Úgy tudja a cselekmény ezúttal nem a nyolcvanas években játszódik majd, hanem a modern időkben, persze ezt a kriptovaluták játékon belüli alkalmazásából lehetett is sejteni. Értesülései szerint a játéknak női főszereplője lesz, először a 3D-s Grand Theft Auto címek történetében. Hivatalosan még nem jelentették be a GTA 6-ot, de a Bloomberg információ szerint az új rész egy közepesen nagyszabású cím lesz, ám hogy mikor jelenik meg, arról nekik sem volt semmilyen hírük.

Forrás: Technlabor

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu