Connect with us

Hirdetés

technokrata

20 évig nem találták meg az Xbox egyik titkát

xbox

Geek

20 évig nem találták meg az Xbox egyik titkát

20 évig nem találták meg az Xbox egyik titkát

Hatalmas respekt a fejlesztőknek!

Hamarosan 20 éves lesz az első Xbox amely piacra került. Ennek ellenére még mindig őrizget egy-két titkot, amelyből most egyre fény is derült.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy az eredeti Xbox csak ezt az egy titkot őrzi, hatalmas rá az esély, hogy van még ott, ahonnan ez jött. A héten az ős-Xbox fejlesztői elárulták, hogyan lehet előhozni azt a meglepetést, amit még senkinek sem sikerült megtalálnia.

“Gondoltam, hogy sosem fogja senki megtalálni, maximum akkor, ha a forráskód kiszivárog.”

– mesélte a fejlesztő.

Ha szeretnéd látni mi történik, kell írni egy CD-t, melynél az album címének így kell kinéznie: “Timmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!” Igen, pontosan 26 db Y-t kell tartalmaznia és aki nézte a South Park c. sorozatot, sejtheti is kiről van szó.Most már láthatjuk, miért is nem találta még meg senki. Egyébként nem kell számolgatni, végig kell nyomni az Y-okat és az utolsó karaktert vissza kell törölni, oda pedig felkiáltójel jön. Az Xbox szépen lassan elkezdi átmásolni a zenefájlokat a belső memóriába. Eztán bele kell mennünk a “System Info” menüpontba, ahol a konzol kiírja a készítők nevét.

“Úgy gondoltam elég idő telt már el azóta, mióta ezt elkészítettük, hiszen tök jó lenne, ha az emberek tudnának a létezéséről”

– mondta a fejlesztőcsapat egyik tagja.

Seamos Blackley az Xbox designere elmondta, hogy ő teljes mértékben biztos benne, hogy még legalább egy ilyen rejtett dolog található hasonló körülmények között a konzolon.

Forrás: Engadget

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés