Connect with us

technokrata

Kiderült, mikor érkezik az Elden Ring

elden ring

Geek

Kiderült, mikor érkezik az Elden Ring

Kiderült, mikor érkezik az Elden Ring

Egy kicsit imádjuk utálni G. R. R. Martin-t, mert kedvenc írónk mindennel foglalkozik, csak azzal nem, hogy befejezze végre epikus könyvsorozatát, a Tűz és Jég Dalát.

Azt viszont véletlenül sem mondhatjuk, hogy munka nélkül telnek hétköznapjai, és nagyon úgy tűnik, hogy az egyik projekt, amihez a nevét adja, végre meghozza gyümölcsét. A kegyetlenül nehéz Dark Souls játékokért felelős FromSoftware régóta várt soulslike címmel örvendeztet meg bennünket az Elden Ring képében, amihez végre befutott a trailer, sőt, immáron publikus a megjelenés dátuma is!

Az Elden Ring-et két évvel ezelőtt, 2019-ben láthattuk először az E3 expó keretein belül, azóta csak pletykákat, szóbeszédeket lehetett hallani a játékról. A brutálisan nehéz akció-szerepjátékok szerelmesei végre fellélegezhetnek, mert nem csupán egy hangulatos trailer, de a játék megjelenésének napja is napvilágra került. És ez most teljesen hivatalos.

Az itt látható videóban minden lesz, ami a harcra kiélezett RPG-k iránt rajongók szemének és szájának ingere, az Elden Ring a mágia és az acél pusztító összecsapásait idézi meg, olyan élménnyel kecsegtetve, amit a Dark Souls és a Bloodboorn címekben már megszokhattunk és megszerettünk, vagy épp meggyűlöltünk. 🙂 A videojáték 2022 január 21-én debütál, és elérhető lesz Xbox Series X és S konzolok mellett PS5-ön, ráadásul a korábbi konzol generáció sem marad ki a mókából, mert az Elden Ring futni fog Xbox One és PS4 gépeken is, és persze PC-n is megjelenik majd a FromSoftware IP-je.

Forrás. techlabor

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu