Connect with us

technokrata

Ismét Támad a Mars: “HP Mars Home Planet”

Geek

Ismét Támad a Mars: “HP Mars Home Planet”

Ismét Támad a Mars: “HP Mars Home Planet”

A cél itt inkább a lehetséges opciók bemutatása, mint a tegnapi játékban

Az egész projekt hasonlít a 2030-hoz, viszont itt azért jóval továbbgondolták már az ügyet, hiszen itt nem kolonizációs kínlódást lehet átélni és küzdeni, hogy egy fehérrépa életben maradjon (és persze mi is életben maradjunk), hanem itt már konkrétan járműveket, farmokat és ruházatokat láthatunk.

hp-mars_transportation

“2016-ban már meghódítottuk a Nemzetközi Űrállomást az NVIDIA Quadro videokártyával ellátott HP ZBook munkaállomásainkkal, a figyelmünk pedig ezúttal a Marsra összpontosul. A HP és a partnertechnológia segítségével mérnökök, építészek, tervezők és diákok segítenek kiszámítani és megoldani azokat a valós problémákat, melyekkel a Mars esetleges benépesítésekor szembe kell néznünk.”

– fejtette ki Gwen Coble, a HP munkaállomásokért, kiskereskedelmi megoldásokért és vékony kliensekért felelős EMEA igazgatója.

A projektnek egyébként két fő célja van, az egyik, hogy a vörös bolygó urbanizációs kihívásainak megoldására ösztönözze a kreatív gondolkodókat, illetve oktatási eszközként is szolgálhat diákok számára.

A HP Mars Home Planet misszióhoz való csatlakozáshoz, illetve a Mars Urbanization Challenge első fázisának megkezdéséhez látogass el a hp.com/go/mars oldalra!

További Geek

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin