Connect with us

technokrata

Sorozat Geek: Három trailer, amit mindenképp meg kell nézned!

Film/Sorozat

Sorozat Geek: Három trailer, amit mindenképp meg kell nézned!

Sorozat Geek: Három trailer, amit mindenképp meg kell nézned!

Nem kell rosszul lenni, amiért idén nem lesz Trónok Harca, van itt bőven a tarsolyban!

Mondhatnám, hogy nem vagyok sorozatfüggő, de akkor sajnos hazudnék, amit pedig nem teszek, hiszen semmi értelme nem lenne. Szerencsére kordában tudom tartani az effajta függőségem és kizárólag olyan szabad esti órákban űzni, amikor már tényleg minden napi teendőt sikerült elvégezni.

sc3a9ries-tv

Állandóan az a téma, hogy vajon milyen sorozatot kellene nézni, hiszen az összeset sikerült már végigpörgetni, ami érdekel. A Youtube-on való trailerek végtelen böngészése után szerencsére lehet találni olyanokat, amik valószínűleg nagyon ütősek lesznek, ezek közül emelnék ki hármat, ami szinte tuti tipp, hogy izgi lesz.

Seven Secounds

Ha láttuk a ‘The Killing’-et, akkor nem kérdés, hogy ezt nézni fogjuk, hiszen ezt is Veena Sud alkotta, úgyhogy valószínűleg folyamatosan rossz idő lesz, minden szürke lesz és lassú, de cserébe olyan jó dinamikával derülnek ki aprónként a nyomozás részletei, hogy muszáj egy este alatt végigpörgetni a részeket. A téma hasonló, mint az előző sorozatban, itt egy színesbőrű tini halála körül forog majd a sztori. Február 23-án már tarthatjuk is a maratont, hiszen mivel Netflix-es a cucc egyben kijön az összes rész.

The Cured

Ha szeretjük a zombis filmeket, akkor ez egy igazi csemege lesz, hiszen itt végre nem a zombik végtelen henteléséről és elhagyatott börtönökben történő évadokon át történő keserves kínlódásról lesz szó (igen a Walking Dead-re gondoltam), hanem arról, hogy mi van akkor, amikor megtalálják azt a bizonyos ellenszert. Ha visszaemlékszünk, a WD első évada végén is ilyesmi tudományos téma kezdett volna kibontakozni, mielőtt a végtelen unalom kezdetét vette volna. A társadalom újraépítése és a beilleszkedés kapja majd a főszerepet. Február 23-ától már nézhetjük is az üdítően egyedi sztorit.

I Kill Giants

Végre elkészült az ezeréves képregény sorozat-adaptációja! A tinilány, aki óriásokat öl olyan, mint egy hatalmas mágikus utazás, tele fordulatokkal, ahol sosem tudhatjuk mi igaz és mi a képzelet szüleménye. Csak jó lehet, hiszen ugyanaz a csapat készítette, akik a Harry Pottert is filmvászonra varázsolták, úgyhogy a garancia szinte garantált! A sorozat március 23-án veszi majd kezdetét.

További Film/Sorozat

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin