Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legjobb nyári program kreatív iskolások számára | Nyári tábor 2021

Esemény

A legjobb nyári program kreatív iskolások számára | Nyári tábor 2021

A legjobb nyári program kreatív iskolások számára | Nyári tábor 2021

„Két út létezik. Az egyik az, ha azt mondjuk, hogy a problémának ez a megoldása, és kész. A másik út, ha nem kész konzervet veszünk, hanem elgondolkodunk azon, hogy mi a kérdés, és mi rá a válasz. Ekkor vagy az történik, hogy újra feltaláljuk a spanyolviaszt, vagy pedig a megszokottól eltérő válaszra jutunk. Nem kell feltétlenül egy új szabadalomra gondolni, lehet ez az új válasz például a lépcsőfelmosásnak egy hatékonyabb módja is”

– nyilatkozta Rubik Ernő, a Rubik-kocka feltalálója, amikor arról kérdezték, mit jelent a kreativitás.

A kreativitásnak világnapja is van, egész pontosan az innovációval együtt ünnepeljük minden év április 21-én. Ideális elképzelés, hogy az iskola engedi kibontakoztatni azt, ami a gyerekekben van, de a lexikális tudásanyag súlyozott jelenléte miatt az egyénben rejlő készségek formálására sokszor csak különórák keretein belül van lehetőség – ezek még jobban lefáraszthatják a napközbeni tanórák és a házi feladatok időnként estébe nyúló elvégzése miatt elfáradt diákokat.

Mi lehet a megoldás, ha fejleszteni szeretnénk gyermekünk tehetségét, de nem akarjuk az iskolaidőn túl terhelni ezzel? Ma már számos nyári tábor közül választhatunk. A táborok táboraként is emlegetett PEOPLE TEAM a résztvevők szerint leginkább egy fesztiválhoz hasonlít, amelynek során délutánonként szabad a program, napközben azonban az élményközpontú tanulásnak köszönhetően szinte észrevétlenül teszik belsővé a látott és elsajátított információkat, illetve gyakorlatokat.

A PEOPLE TEAM 1991 óta rendezi meg táborait; idén tíz témacsomaggal és több mint harminc témával várja a 7–17 éves fiatalokat. A KREATÍVOK + MŰVÉSZEK szekciójából (ide kattintva lehet olvasni róla) például fotós-, képzőművészeti, valamint élőirodalom- és kreatívírás-tábort lehet választani, a JÁTÉK + KALAND szekción belül pedig logika-, legó- és játéktáborba jelentkezhetnek a srácok a három turnus valamelyikére (vagy mindegyikre), az alábbi időpontokban: 2021. július 25–31., augusztus 1–7., augusztus 8–14. Ottalvós és bejárós változatban egyaránt érkeznek a kecskeméti táborokba az ország minden tájáról; előbbi esetben az elhelyezés kétszobás szobákban történik. Korlátlan gyümölcs- és zöldségfogyasztás, büfé és menü elérhető minden jelenlévő számára. Legyen az bármelyik PT-tábor, biztos, hogy ideális alternatíva a nyári szünet eltöltésére – a jelentkezési lap innen érhető el.

További Esemény

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés