Connect with us

Hirdetés

technokrata

Idén karácsonykor jótékonykodj az ünnepi üzeneteiddel

Dotkom

Idén karácsonykor jótékonykodj az ünnepi üzeneteiddel

Idén karácsonykor jótékonykodj az ünnepi üzeneteiddel

A Viber 0,50 eurócentet adományoz az SOS Gyermekfalvaknak minden olyan felhasználó után, aki december 23. és január 1. között megoszt legalább egy digitális kívánságkártyát.

A Rakuten Viber, a világ egyik legnagyobb kommunikációs alkalmazása nemcsak arra törekszik, hogy értékes szolgáltatásokat nyújtson felhasználóinak, hanem arra is, hogy platformjának hatalmas hatókörét kihasználva támogassa a rászoruló közösségeket. Idén karácsonykor a Viber összefog az SOS Gyermekfalvak szervezettel, melynek küldetése, hogy szeretetteljes és biztonságos otthont nyújtson a nevelőszülőknél élő gyermekeknek. Céljuk, hogy bebizonyítsák, a kedvesség apró gesztusaival is nagy hatások érhetők el.

A Viber új ünnepi kampánya megidézi a karácsony igazi szellemét, felhasználóit pedig arra ösztönzi, hogy az SOS Gyermekfalvak egyedi ünnepi kártyáinak a platformon való megosztásával kapcsolódjanak egymáshoz. A Viber 0,50 eurócenttel támogatja az SOS Gyermekfalvakat mindenki után, aki december 23. és január 1. között legalább egy kártyát megosztott a Viber Wishesben.

A vállalat hisz abban, hogy a megosztás erejével és erős közösségével nemcsak az SOS Gyermekfalvak fontos munkájára hívja fel a figyelmet, de valódi rászoruló gyermekeken is segíthet.

Az SOS Gyermekfalvak globális küldetése, hogy szeretetet és megértést nyújtson a rászoruló gyermekeknek. A szervezet gondoskodik arról, hogy a rájuk bízott gyermekek fizikailag és érzelmileg biztonságos környezetben nőhessenek fel, egészséges kapcsolatokat és kötődéseket alakíthassanak ki, és olyan készségeket sajátítsanak el, amelyek által erős, magabiztos felnőttekké válhatnak. Az SOS Gyermekfalvak 137 országban van jelen, Magyarországon több mint 300 gyermeknek biztosít szerető és gondoskodó otthont.

“A programjainkban élő gyerekek különleges figyelmet igényelnek, ezért örülünk, hogy együtt dolgozhatunk a Viberrel, egy olyan szervezettel, amely felismeri az ügy fontosságát. A Viber teljes adománya a rászoruló gyermekeket segíti, hiszen akár csak egy kártya megosztása is hozzájárul tevékenységünk támogatásához”

– mondta Romet-Balla Ágnes, az SOS Gyermekfalvak Alapítvány adománygyűjtési és kommunikációs igazgatója.

“Magyarország az egyik legfontosabb piac számunkra, hiszen a Viber az ország vezető üzenetküldő alkalmazásai közé tartozik, és örömmel veszünk részt egy helyi akcióban az SOS Gyermekfalvakkal, egy kiemelkedő globális fejlesztési szervezettel együttműködve. Ezek az új Kívánságkártyák nemcsak ünnepi hangulatot visznek a beszélgetésekbe, hanem közvetlenül támogatják az SOS Gyermekfalvak munkáját is, így a Viber közössége egy kiemelkedő jótékonysági ügyre hívhatja fel a figyelmet”

– mondta Daniela Ivanova, a Rakuten Viber európai növekedési igazgatója.

A kezdeményezésben egy kártya megosztásával itt tud részt venni.

A Rakuten Vibernél összekötjük az embereket, függetlenül attól, kik ők és honnan jöttek. A globális felhasználói bázis számos funkcióhoz hozzáférhet, mint például a személyes beszélgetések, videohívások, csoportos üzenetküldés, valamint a kedvenc márkáikkal és hírességekkel folytatott frissítések és beszélgetések. A Viber olyan környezetet nyújt a felhasználók számára, ahol megoszthatják érzelmeiket. A Rakuten Viber a Rakuten Group Inc. része, amely az e-kereskedelem és a pénzügyi szolgáltatások terén is világelső. Az NBA-ben szereplő Golden State Warriors hivatalos azonnali üzenetküldő és telefonáló alkalmazás partnere.

Az SOS Gyermekfalvak 400 gyereknek tud szerető és biztonságos otthont adni nevelőszülőknél, akikről szüleik nem tudnak gondoskodni. Többségük elhanyagolás, bántalmazás, a szülők szenvedélybetegsége, betegsége, halála miatt került az SOS-be.

Fejlesztőpedagógus, pszichológus és különböző szakemberek a nevelőszülővel közösen azon dolgoznak, hogy a gyerekek feldolgozzák az őket ért traumákat, behozzák lemaradásaikat. Az SOS Gyermekfalvak támogatásával ezek a gyerekek esélyt kapnak az új életre.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés