Connect with us

Hirdetés

technokrata

A SAS és a SingleStore új generációs adat- és elemzési szolgáltatást kínál

singlestore

Dotkom

A SAS és a SingleStore új generációs adat- és elemzési szolgáltatást kínál

A SAS és a SingleStore új generációs adat- és elemzési szolgáltatást kínál

Egyszerűbb adathozzáférés, javuló hatékonyság és az analitika széleskörű felhasználása

A piacvezető analitikai vállalatként ismert SAS egyesítette erőit a SingleStore-ral, hogy közösen járuljanak hozzá az adathozzáférés akadályainak megszüntetéséhez, a teljesítmény és a skálázhatóság maximalizálásához, valamint, hogy feltárjanak kulcsfontosságú, adatokból származó ismereteket.

A SAS® Viya® with SingleStore lehetővé teszi a SAS analitikai és AI-technológiájának használatát a SingleStore felhő-natív, valós idejű adatbázisában tárolt adatokkal. Az integráció rugalmas, nyílt hozzáférést biztosít a feldolgozott adatokhoz, ezáltal segít felgyorsítani és értéket teremt t a felhőalapú, hibrid és helyhez kötött telepítések esetében.

„A tárolás és az infrastruktúra gazdasági költségei, valamint az adatintegráció és a manuális folyamatok összetettsége gyakran akadályozzák napjaink technológiai piacvezetőit a gyors és hatékony döntéshozatalban”

–mondta Carl Olofson, az IDC adatkezelési szoftverekért felelős kutatási alelnöke.

„Azáltal, hogy intelligens funkciókal gazdagítják az adatfeldolgozást, a vállalatok jelentősen javíthatják a termelékenységet és a teljesítményt, csökkenthetik a gazdasági költségeket és felgyorsíthatják az adatvezérelt döntéseket.”

A SingleStore adattömörítésével és a SAS analitikai teljesítményével a vállalatok csökkenthetik az adatkezelés és -integráció komplexitását, valamint a kifinomult modellek képzéséhez szükséges időt.

„Sok szervezet számára a repetitív adatmozgatás, a manuális folyamatok és a nehezen hozzáférhető adatok bonyolítják az elemzésből származó értékek elérését”

– mondta Bryan Harris, a SAS technológiai igazgatója.

„A SAS® Viya® with SingleStore olyan lehetőségeket kínál, amelyek áttörő változást hoznak: leegyszerűsíti és felgyorsítja az ismétlődő adat- és elemzési folyamatokat, ezáltal megkönnyíti a döntéshozatalt.”

A SAS® Viya® with SingleStore jelentősen csökkenti az ügyfelek duplikált adattárolóiból eredő technikai nehézségekre fordítandó erőforrások mennyiségét, elősegítve az analitikai folyamat teljesítményének javítását, mellyel a vállalatok kulcsfontosságú versenyelőnyökhöz juthatnak.

„Személy szerint megtiszteltetés, hogy azzal a céggel lehetek partner, amely gyakorlatilag feltalálta az analitikát, az AI-t és az ML-t. Régóta csodálom a SAS-t technológia, kultúra és vezetés tekintetében. A velük való együttműködés, ahogyan újra értelmezik a teret, egy igazi megtiszteltetés és izgalmas lehetőség”

– mondta Raj Verma, a SingleStore vezérigazgatója.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés