Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsungosok örülhetnek: Bemutatkozik a One UI 4 rendszer

one ui

Dotkom

Samsungosok örülhetnek: Bemutatkozik a One UI 4 rendszer

Samsungosok örülhetnek: Bemutatkozik a One UI 4 rendszer

Felhasználóközpontú mobilélmény a One UI 4 rendszerrel

A Samsung bemutatja a One UI 4 felhasználói felületet, amely elsőként a Galaxy S21 sorozat készülékein, így a Galaxy S21, a Galaxy S21+ és a Galaxy S21 Ultra okostelefonokon lesz elérhető.

Az új testreszabhatósági és adatvédelmi funkciókkal érkező rendszer minden felhasználó számára elérhetővé teszi a Galaxy Ökoszisztéma előnyeit és új szintre emeli a mobilos felhasználói élményt.

„A célunk, hogy minden felhasználó számára a lehető leggyorsabban biztosítsuk az elérhető legjobb mobil élményt – mondta el Janghyun Yoon, a Samsung Mobilkommunikáiós üzletágának alelnöke és a Szoftverplatformokért felelős csapatának vezetője. – A One UI 4 pontosan ezt teszi lehetővé számunkra. A személyre szabhatóság új szintjét és a legújabb adatvédelmi megoldásokat hozza el a Galaxy okostelefonokra, de itt nem állunk meg. Hamarosan további Samsung okostelefonokon és tableteken is elérhető lesz a frissítés, így a teljes ökoszisztémánkban egységes élmény várja a felhasználókat.”    

A te Galaxy készüléked, a te stílusod

A One UI 4 egy teljesen személyre szabott mobilos élményt tesz lehetővé, amelyben a készülék a felhasználó igényeinek megfelelően segíti annak mindennapjait. A Színválasztóhoz hozzáadott számos új árnyalattal könnyen egyedivé tehető a kezdőképernyő, az ikonok, a gombok vagy éppen a háttér kinézete. Az újragondolt widgetekkel még részletesebbek a testreszabási lehetőségek, így a felhasználók a saját stílusukhoz igazíthatják a teljes felületet. Ezek mellett kibővült a közvetlenül a billentyűzetről elérhető emojik, GIF-ek és matricák választéka is.

A legfontosabb adatok védelme

Az adatbiztonság elképzelhetetlen erős védelmi megoldások nélkül. A One UI 4 a Samsung legújabb biztonsági funkcióival érkezik, így a felhasználók maguk dönthetik el, mely adatokat tartsák teljes biztonságban, és mit, hogyan osszanak meg másokkal. A rendszer figyelmeztet, ha egy alkalmazás megpróbálja elindítani a kamerát vagy a mikrofont, az új biztonsági vezérlőpultról pedig minden beállítás azonnal elérhető, egyetlen érintéssel. A One UI 4 felületén a biztonsági beállítások kezelése minden eddiginél egyszerűbb.

Csatlakozz a kiterjesztett Ökoszisztémához!

A One UI 4 segítségével a felhasználók még többet hozhatnak ki a Samsung készülékeket és alkalmazásokat összekötő ökoszisztémájából. A Samsung együttműködései az olyan, vezető vállalatokkal, mint például a Google, garantálják, hogy a külső fejlesztők alkalmazásai és szolgáltatásai is zökkenőmentesen használhatók legyenek a vállalat készülékein. Ennek köszönhetően kényelmesen használhatók olyan appok, mint a Google Duo, amellyel magas minőségű videóhívások indíthatók és fogadhatók. A Galaxy Fold, Galaxy Watch vagy Galaxy Tab készülékeken is a megszokott felület várja a felhasználókat, így bármikor válthatnak az eszközök között.

Elérhetőség

A One UI 4 elsőként a Galaxy S21 széria készülékein válik elérhetővé, Magyarországon a 46-dik héttől, ezt követően pedig folyamatosan jelenik meg a korábbi Galaxy S és Note modelleken, valamint a Galaxy A sorozat telefonjain, a kihajtható kijelzős eszközökön és tableteken. A One UI fejlesztése mellett a Galaxy Watch készülékekre is érkezik egy szoftverfrissítés, amellyel a felhasználók kibővített egészségügyi funkciókhoz és új számlapokhoz férhetnek hozzá.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés