Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem mindennapi fejlesztéssel állt elő a Firefox 91

firefox 91

Dotkom

Nem mindennapi fejlesztéssel állt elő a Firefox 91

Nem mindennapi fejlesztéssel állt elő a Firefox 91

Képes a Windows 10-et használókat automatikusan beléptetni a Microsoft-fiókjukba.

Kedden elérhetővé vált a Firefox számítógépes változatának legújabb főverziója, a szoftver telepített példányai elméletileg automatikusan frissülnek rá, míg a böngésző telepítőkészletét letölteni kívánók a hivatalos webhely mellett az ORIGO Szoftverbázison is megtalálják azt.

A Firefox 91 alapvetően egy kicsi és csendes frissítésnek mondható, a messze legnagyobb érdekességét az jelenti, hogy Windows 10 rendszeren képes automatikusan bejelentkeztetni a felhasználókat a Microsoft-fiókjukba, így nem kell nevet, jelszót, hitelesítőkódot megadniuk a cég különféle belépőoldalain. A lehetőség alapértelmezetten ki van kapcsolva, aki hasznosnak tartja, az a Beállítások → Adatvédelem és biztonság → Bejelentkezések és jelszavak részben aktiválhatja.

A Mozilla szerint 1200-nál is több bugtól, köztük 12 sérülékenységtől megszabadult Firefox 91 további érdekesebb fejlesztései, hogy alaposabbá vált a sütik tisztítási módszere, visszatért a nyomtatási opciókba az egyszerűsített nézetű printelési lehetőség, privát módban a böngésző elsőként mindig titkosított adatkapcsolattal próbál csatlakozni a webhelyekhez, továbbá 10-20%-kal csökkent a felhasználói interakciók válaszideje.

Forrás: ORIGO

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés