Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nincs több jacuzzizás + reklámozás a Twitch-en

Dotkom

Nincs több jacuzzizás + reklámozás a Twitch-en

Kép: Dexerto

Nincs több jacuzzizás + reklámozás a Twitch-en

Bármennyire is furán hangzik elsőre, ez létező és dübörgő műfaj

Mostantól nem lehet egyszerre egy forróvizes pezsgőfürdőből úgy streamelni, hogy közben reklámokat helyezünk el.

Aki nem ismeri a Twitch világát, annak nem lehet egyszerű ezeket a sorokat egyből értelmezni. Őket most pár szóban felhozzuk:

Létezik egy olyan felület, ahol játékosok streamelhetik, miközben játszanak, tegyük fel, egy vadonatúj menő játékkal, mint például a Returnal, vagy épp a Resident Evil  – The Village, melyről már korábban is írtunk. Ezt lehet nézni, lehet támogatni a streamelőt, aki folyamatosan kommentálja az eseményeket. Kérdéseket lehet neki feltenni, amire válaszol, ha szerencsénk van, azaz kialakulhat egyfajta oda-vissza kommunikáció.

Ez önmagában még annyira nem is érdekes. Viszont itt jön a csavar. Egyes stramer hölgyek elkezdtek egy olyan trendet, miszerint fürdőruhában, egy, a szobában kialakított pezsgőfürdőben (hot tub) ücsörögnek, miközben játszanak. A dolog természetesen elég nagy port kavart, hatalmas nézőszámokat produkálva, ahogy ez várható is volt. A streamerek, akik egyébként felajánlásokból és reklámokból tartják fenn magukat, így még nagyobb profitot tudtak szerezni. Ekkor szólt közbe a Twitch, hogy elég legyen.

Kaitlyn “Amouranth” Siragusa az első áldozata a dolognak, akinél egyszerűen letiltották a reklámelhelyezés lehetőségét. Semmilyen Twitch-szabályzatot nem sértett meg egyébként, közölték vele, hogy sajnos nem reklámbarát tartalmakat oszt meg.

Forrás: The Verge

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés