Connect with us

technokrata

Két előny, amiért érdemes az eMAG webáruházban vásárolni

emag

Dotkom

Két előny, amiért érdemes az eMAG webáruházban vásárolni

Két előny, amiért érdemes az eMAG webáruházban vásárolni

A webáruházban folyamatosan érhetők el a mindennapos Emag akciók

és a különféle kuponos oldalakon a felhasználható kuponok. Ez már kettő olyan érv, ami miatt érdemes az áruházban vásárolni. Az Emag-on már 9500 márka termékei közül válogathatnak a vásárlók, így Philips, Sony, LG, Samsung vagy akár Sencor termékek is elérhetők. Táblagépek, fényképezőgépek, szépségápolási cikkek, sporttermékek, divattermékek és könyvek, valamint kerti cikkek is. Jelenleg sokakat érdekelnek a kerti cikkek, hiszen érkezik a jó idő. A számtalan kedvezménynek köszönhetően mára már egyre többen keresik fel az eMAG webáruházát.

Jelenleg 30% kedvezménnyel vásárolhatók meg az okosórák, a laptopok, a mosógépek, valamint a hűtőszekrények. 40% kedvezményt adnak a mobiltelefonokra. Amennyiben a home office vagy a gyerekek tanulása miat szükséges, hogy lapotop vásároljunk, akkor most érdemes kihasználni a kedvezményeket legyen az egy tablet vagy egy okostelefon. Huawei Mate 20 Lite Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, Dual SIM, 64GB, LTE, Zafírkék színben most féláron vásárolható meg 81 Forintért. A gyerekeknek talán jó megoldást kínálhat a Blackview S6 Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, Dual SIM, 16GB, LTE, Fekete színben, amelynek jelenlegi ára 23 990 Forint. A készletkisöprési akciónak hála erre a telefonra 45% kedvezményt biztosítanak. Egy Navon Loop 360 11.6″ HD Touch Screen laptop, 4GB, 32GB SSD, Windows 10 Home-mal, Magyar billentyűzettel, fekete színben 29 % kedvezménnyel 59 990 Forint. Alig 60 000 Forintért most laptopot vásárolhatunk, ami a jelenlegi helyzetben szinte minden családnál nélkülözhetetlen. A jó idő beköszöntével érdemes elgondolkodni egy Baytown faszenes grillező beszerzésén, amely most igen kedvezményes áron alig 20 000 Forint felett vásárolható meg. Ha még nincsen kerti pavilonunk, akkor a 2.90×2.90×2.45m, zöld színű kerti pavilont 8190 Forintért kínálják. A kényelmünkről sem árt már most gondoskodni és most megvásárolni a Kring Oxford hintaágyat 22 990 Forintért.

Emag akció minden napra okozhat meglepetést a vásárlóknak, hiszen a termékek folyamatosan akciózzák le. Most érdemes szétnézni az akciós termékek között, hiszen sok esetben a kedvezmény mértéke megközelíti az 50 százalékot. Az Emag kuponok segítségével a folyamatos tablet akciókat, mosógép akciókat és tv akciókat is jól kihasználhatjuk. Az Emag természetesen szépségápolási termékekre, drogériákra, babakozmetikai termékekre is biztosítja a kedvezményeket. 10 000 Forint felett a kuponok segítségével ingyen házhozszállítást is biztosítanak. A webáruházban nagyon könnyedén le lehet bonyolítani a vásárlást, hiszen praktikus keresővel is segítik a vásárlókat. A szállítást is napokon belül megoldják, így a kiszemelt termék akár a megrendelés hetében is otthonunkba érkezhet a futárszolgálat segítségével.

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin