Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két előny, amiért érdemes az eMAG webáruházban vásárolni

emag

Dotkom

Két előny, amiért érdemes az eMAG webáruházban vásárolni

Két előny, amiért érdemes az eMAG webáruházban vásárolni

A webáruházban folyamatosan érhetők el a mindennapos Emag akciók

és a különféle kuponos oldalakon a felhasználható kuponok. Ez már kettő olyan érv, ami miatt érdemes az áruházban vásárolni. Az Emag-on már 9500 márka termékei közül válogathatnak a vásárlók, így Philips, Sony, LG, Samsung vagy akár Sencor termékek is elérhetők. Táblagépek, fényképezőgépek, szépségápolási cikkek, sporttermékek, divattermékek és könyvek, valamint kerti cikkek is. Jelenleg sokakat érdekelnek a kerti cikkek, hiszen érkezik a jó idő. A számtalan kedvezménynek köszönhetően mára már egyre többen keresik fel az eMAG webáruházát.

Jelenleg 30% kedvezménnyel vásárolhatók meg az okosórák, a laptopok, a mosógépek, valamint a hűtőszekrények. 40% kedvezményt adnak a mobiltelefonokra. Amennyiben a home office vagy a gyerekek tanulása miat szükséges, hogy lapotop vásároljunk, akkor most érdemes kihasználni a kedvezményeket legyen az egy tablet vagy egy okostelefon. Huawei Mate 20 Lite Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, Dual SIM, 64GB, LTE, Zafírkék színben most féláron vásárolható meg 81 Forintért. A gyerekeknek talán jó megoldást kínálhat a Blackview S6 Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, Dual SIM, 16GB, LTE, Fekete színben, amelynek jelenlegi ára 23 990 Forint. A készletkisöprési akciónak hála erre a telefonra 45% kedvezményt biztosítanak. Egy Navon Loop 360 11.6″ HD Touch Screen laptop, 4GB, 32GB SSD, Windows 10 Home-mal, Magyar billentyűzettel, fekete színben 29 % kedvezménnyel 59 990 Forint. Alig 60 000 Forintért most laptopot vásárolhatunk, ami a jelenlegi helyzetben szinte minden családnál nélkülözhetetlen. A jó idő beköszöntével érdemes elgondolkodni egy Baytown faszenes grillező beszerzésén, amely most igen kedvezményes áron alig 20 000 Forint felett vásárolható meg. Ha még nincsen kerti pavilonunk, akkor a 2.90×2.90×2.45m, zöld színű kerti pavilont 8190 Forintért kínálják. A kényelmünkről sem árt már most gondoskodni és most megvásárolni a Kring Oxford hintaágyat 22 990 Forintért.

Emag akció minden napra okozhat meglepetést a vásárlóknak, hiszen a termékek folyamatosan akciózzák le. Most érdemes szétnézni az akciós termékek között, hiszen sok esetben a kedvezmény mértéke megközelíti az 50 százalékot. Az Emag kuponok segítségével a folyamatos tablet akciókat, mosógép akciókat és tv akciókat is jól kihasználhatjuk. Az Emag természetesen szépségápolási termékekre, drogériákra, babakozmetikai termékekre is biztosítja a kedvezményeket. 10 000 Forint felett a kuponok segítségével ingyen házhozszállítást is biztosítanak. A webáruházban nagyon könnyedén le lehet bonyolítani a vásárlást, hiszen praktikus keresővel is segítik a vásárlókat. A szállítást is napokon belül megoldják, így a kiszemelt termék akár a megrendelés hetében is otthonunkba érkezhet a futárszolgálat segítségével.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés