Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Telekom bővíti a járványhelyzetben igénybe vehető kedvezményeket

telekom

Dotkom

A Telekom bővíti a járványhelyzetben igénybe vehető kedvezményeket

A Telekom bővíti a járványhelyzetben igénybe vehető kedvezményeket

Kiemelt figyelem a veszélyeztetett csoportok támogatására: O Ft-os vezetékes hívások időseknek és ezer díjmentes perc mobilon háziorvosoknak, május végéig.

A járványhelyzetben eltöltött másfél hónapban Magyarországon a digitális összefogás számtalan példáját láthatjuk családi, munkahelyi, baráti közösségekben, generációk között vagy éppen az önkéntesség területén. Azért, hogy ez az együttműködés tovább folytatódhasson, a Telekom új ajánlatokkal és kedvezményekkel segít.

Az idősebbek, akik közül sokan élnek már a digitális kapcsolattartás eszközeivel, de többségük a hagyományos, vonalas telefonon tartja a kapcsolatot ebben az időszakban is, jelentős híváskedvezményt kapnak: a 65 éven felüli, és díjmentes hívási kedvezményeket nem tartalmazó otthoni telefon szolgáltatással rendelkező lakossági ügyfeleknek májusban a vezetékes telefonjáról normál díjazású belföldi vezetékes és alapdíjas mobil hívásirányba folytatott beszélgetései, ezek percdíjai nem kerülnek kiszámlázásra, így ebben az időszakban csak a havidíjat kell megfizetniük.  Az idősebbek szórakoztatásáról sem feledkezik meg a szolgáltató: a Telekom Videotékában önálló filmkatalógus, a Nosztalgia mappa várja ezt a korosztályt, kifejezetten nekik szóló alkotásokkal, miközben továbbra is él a kéthetente megújuló, féláras akció a filmkedvelőknek.

A mindennapok hősei közül óriási felelősség és teher hárul az egészségügyben dolgozókra. A vállalat május végéig 1000 ingyenes, belföldön mobilon lebeszélhető perccel támogatja a Magyar Telekommal közvetlenül szerződő kisüzleti előfizető háziorvosok munkáját, amely belföldi alapdíjas mobil és vezetékes számok hívására fordítható.

A digitális kapcsolattartás és összefogás továbbra is kiemelten fontos mindannyiunk életében, ezért a Telekom mobil ügyfelei számára május végéig meghosszabbítja a Telekom appban elérhető, aktiválástól 30 napig felhasználható 10GB ingyenes mobilnet elérhetőségét. Továbbá szinte az összes kiegészítő adatopcióját* úgy módosítja, hogy mind a havidíjas, mind a Domino ügyfelek a május 4. után aktivált opciók esetében a korábbi adatmennyiség dupláját kapják az eredeti árért, továbbá több új adatbővítő opciót is bevezet havidíjas díjcsomagok mellé.

A távoktatás, a távmunka vagy a családi, baráti kapcsolattartás miatt megugró adatigény esetére számos kedvező variációban gondolkodhatnak mind a lakossági, mint pedig a KKV ügyfelek, ha még ezen felül is extra mobilnetre van szükségük. Ezek közé tartozik a Korlátlan Extra Net csomag 30 napra, amelynek aktiválásával az előfizetéses díjcsomagokban foglalt mobilnet adatkerete – május 4. és június 30. között akár többször is – 30 napra korlátlanná tehető. Az opció június végéig, 5000 forintért érhető el. Havonta megújuló változatban a jelenleg értékesített 3GB és 10GB-os, valamint az Üzleti Adat 3 GB, 8 GB, 12 GB és 25 GB mobilinternetdíjcsomagokhoz 50GB-os kiegészítő opció aktiválható szintén havi 5000 forintért, szintén június végéig.  (Az utóbbi opció lemondásig fordulónaponként automatikusan megújul.)

A fenti ajánlatok mindegyike május 4-én lép érvénybe, a további feltételek a Telekom honlapján olvashatók (www.telekom.hu/segitunk és www.telekom.hu/uzleti/segitunk).

Ügyfelei és munkatársai egészségének megőrzése érdekében a Telekom továbbra is az online ügyintézést ajánlja, a Telekom mobilalkalmazásban és a honlapon egyaránt kényelmesen és gyorsan intézhető az felmerülő ügyek nagy része.

A Telekom a szociálisan hátrányos helyzetű csoportokat a járványhelyzetben adományokkal is segíti. A székházba rendelt, de a távmunka miatt fel nem használt pontosan 3000 liter tejet az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül juttatott el a rászorulóknak. A vállalaton belül meghirdetett adományozás során összegyűlt digitális eszközöket pedig az UNICEF-en keresztül bocsátja rendelkezésre gyermekotthonokban élő gyerekek digitális oktatásának elősegítésére.

A Telekom leányvállalata, a T-Systems Magyarország laptopokat adományozott a SOTE II. sz. Gyermekklinikán kezelt gyerekek digitális oktatásának támogatására, továbbá az Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködve 4 millió forintértékben digitális eszközökkel támogatja rászoruló családok gyermekeinek távoktatását.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés