Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Telekom bővíti a járványhelyzetben igénybe vehető kedvezményeket

telekom

Dotkom

A Telekom bővíti a járványhelyzetben igénybe vehető kedvezményeket

A Telekom bővíti a járványhelyzetben igénybe vehető kedvezményeket

Kiemelt figyelem a veszélyeztetett csoportok támogatására: O Ft-os vezetékes hívások időseknek és ezer díjmentes perc mobilon háziorvosoknak, május végéig.

A járványhelyzetben eltöltött másfél hónapban Magyarországon a digitális összefogás számtalan példáját láthatjuk családi, munkahelyi, baráti közösségekben, generációk között vagy éppen az önkéntesség területén. Azért, hogy ez az együttműködés tovább folytatódhasson, a Telekom új ajánlatokkal és kedvezményekkel segít.

Az idősebbek, akik közül sokan élnek már a digitális kapcsolattartás eszközeivel, de többségük a hagyományos, vonalas telefonon tartja a kapcsolatot ebben az időszakban is, jelentős híváskedvezményt kapnak: a 65 éven felüli, és díjmentes hívási kedvezményeket nem tartalmazó otthoni telefon szolgáltatással rendelkező lakossági ügyfeleknek májusban a vezetékes telefonjáról normál díjazású belföldi vezetékes és alapdíjas mobil hívásirányba folytatott beszélgetései, ezek percdíjai nem kerülnek kiszámlázásra, így ebben az időszakban csak a havidíjat kell megfizetniük.  Az idősebbek szórakoztatásáról sem feledkezik meg a szolgáltató: a Telekom Videotékában önálló filmkatalógus, a Nosztalgia mappa várja ezt a korosztályt, kifejezetten nekik szóló alkotásokkal, miközben továbbra is él a kéthetente megújuló, féláras akció a filmkedvelőknek.

A mindennapok hősei közül óriási felelősség és teher hárul az egészségügyben dolgozókra. A vállalat május végéig 1000 ingyenes, belföldön mobilon lebeszélhető perccel támogatja a Magyar Telekommal közvetlenül szerződő kisüzleti előfizető háziorvosok munkáját, amely belföldi alapdíjas mobil és vezetékes számok hívására fordítható.

A digitális kapcsolattartás és összefogás továbbra is kiemelten fontos mindannyiunk életében, ezért a Telekom mobil ügyfelei számára május végéig meghosszabbítja a Telekom appban elérhető, aktiválástól 30 napig felhasználható 10GB ingyenes mobilnet elérhetőségét. Továbbá szinte az összes kiegészítő adatopcióját* úgy módosítja, hogy mind a havidíjas, mind a Domino ügyfelek a május 4. után aktivált opciók esetében a korábbi adatmennyiség dupláját kapják az eredeti árért, továbbá több új adatbővítő opciót is bevezet havidíjas díjcsomagok mellé.

A távoktatás, a távmunka vagy a családi, baráti kapcsolattartás miatt megugró adatigény esetére számos kedvező variációban gondolkodhatnak mind a lakossági, mint pedig a KKV ügyfelek, ha még ezen felül is extra mobilnetre van szükségük. Ezek közé tartozik a Korlátlan Extra Net csomag 30 napra, amelynek aktiválásával az előfizetéses díjcsomagokban foglalt mobilnet adatkerete – május 4. és június 30. között akár többször is – 30 napra korlátlanná tehető. Az opció június végéig, 5000 forintért érhető el. Havonta megújuló változatban a jelenleg értékesített 3GB és 10GB-os, valamint az Üzleti Adat 3 GB, 8 GB, 12 GB és 25 GB mobilinternetdíjcsomagokhoz 50GB-os kiegészítő opció aktiválható szintén havi 5000 forintért, szintén június végéig.  (Az utóbbi opció lemondásig fordulónaponként automatikusan megújul.)

A fenti ajánlatok mindegyike május 4-én lép érvénybe, a további feltételek a Telekom honlapján olvashatók (www.telekom.hu/segitunk és www.telekom.hu/uzleti/segitunk).

Ügyfelei és munkatársai egészségének megőrzése érdekében a Telekom továbbra is az online ügyintézést ajánlja, a Telekom mobilalkalmazásban és a honlapon egyaránt kényelmesen és gyorsan intézhető az felmerülő ügyek nagy része.

A Telekom a szociálisan hátrányos helyzetű csoportokat a járványhelyzetben adományokkal is segíti. A székházba rendelt, de a távmunka miatt fel nem használt pontosan 3000 liter tejet az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül juttatott el a rászorulóknak. A vállalaton belül meghirdetett adományozás során összegyűlt digitális eszközöket pedig az UNICEF-en keresztül bocsátja rendelkezésre gyermekotthonokban élő gyerekek digitális oktatásának elősegítésére.

A Telekom leányvállalata, a T-Systems Magyarország laptopokat adományozott a SOTE II. sz. Gyermekklinikán kezelt gyerekek digitális oktatásának támogatására, továbbá az Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködve 4 millió forintértékben digitális eszközökkel támogatja rászoruló családok gyermekeinek távoktatását.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés