Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az eMAG és az Extreme Digital is a segítők táborában

emag

Dotkom

Az eMAG és az Extreme Digital is a segítők táborában

Az eMAG és az Extreme Digital is a segítők táborában

Az eMAG és az Extreme Digital is csatlakozott Magyarország kormánya által létrehozott Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport Segítünk egymásnak kezdeményezéséhez.

A két e-kereskedő vállalat 100 ezer darab arcmaszkot adományoz, hogy segítse az idősek és a krónikus betegek gondozását végzők munkáját.

Az eMAG Magyarország és az Extreme Digital április 15-én közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy 100 ezer darab arcmaszkkal támogatja a hazai szociális intézményekben dolgozók munkáját. Az adományként felajánlott, háromrétegű maszkok elosztását a Révész Máriusz által irányított akciócsoport segíti a Katolikus Karitász bevonásával.

„A kormány nem hagyja magára a segítőket sem, ezért jött létre az Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport. Munkánk során elsődleges feladatunk az adományok célba juttatása oda, ahol azokra a legnagyobb szükség van”

– kezdte a sajtótájékoztatót Révész Máriusz akciócsoport-vezető.

„Az egészségügyben dolgozók védőfelszerelését a kormány biztosítja. A hozzánk érkező felajánlások között azonban ugyancsak megtalálhatók egyebek mellett arcmaszkok is, amelyeknek szintén kötelességünk megtalálni a legjobb helyét. Ezért a mostani adományt a Nemzeti Humanitárius Tanács bevonásával szociális intézmények dolgozói és lakói fogják megkapni”

– emelte ki az országgyűlési képviselő.

Écsy Gábor atya, a Katolikus Karitász elnöke elmondta, hogy szeretetszolgálatuk tizennégy idős-, családi-, és gondozóotthont működtet Magyarországon, amelyekben sok rászoruló és krónikus betegségben szenvedő lakó él. Kihangsúlyozta, hogy személyével a Nemzeti Humanitárius Tanács minden szervezetét képviseli, és az ilyen és ehhez hasonló felajánlások nagyban segítik a karitatív munkájukat.

Várkonyi Balázs, a cégek ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy a magyar e-kereskedelemnek veszélyhelyzet idején most először van lehetősége a lakosság mellé állni és a tőlük telhető segítséget megadni. Ennek keretében ajánlották fel a már említett 100 ezer darab arcmaszkot. További 200 ezer darab maszkot beszerzési áron, tehát haszon nélkül értékesítenek a lakosság körében.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés