Connect with us

technokrata

Meghosszabbított jótállás a Samsungtól

samsung

Dotkom

Meghosszabbított jótállás a Samsungtól

Meghosszabbított jótállás a Samsungtól

Azok a jótállások, amelyek március 15. és június 15. között járnának le, automatikusan meghosszabbodnak, így a felhasználóknak elegendő 2020. július 15-ig jelezni a Samsung Ügyfélszolgálatán, amennyiben készülékük javításra szorul.

A terméktámogatásról részletes információk érhetők el a https://www.samsung.com/hu/support/warranty/ weboldalon, a Samsung Members alkalmazásban pedig személyre szabott segítséget kaphatnak. A Samsung Community közösségi fórumán a felhasználók egymást is segíthetik tanácsaikkal és a vállalat szakembereit is kérdezhetik a termékekkel kapcsolatban vagy beszélgethetnek a közösség tagjaival.

„Szeretnénk ebben a nehéz időszakban segíteni a felhasználókat és minél több terhet levenni a vállukról. A kiterjesztett jótállással hozzájárulunk ahhoz, hogy minél többen otthon maradhassanak. Jelen helyzetben az a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra és maradjunk biztonságban, így együtt megállíthatjuk a járványt.”

– mondta el Kovács Gábor, a Samsung Magyarország szervizekért és ügyfélszolgálatért felelős vezetője.

A meghosszabbított jótállású eszközök garanciális javítását 2020. július 15-ig ingyenesen végzi a Samsung. Emellett a mobilkészülékek esetében továbbra is érvényes a vállalat, a vírus helyzet idejére kiterjesztett szolgáltatása, melynek keretében ingyenesen el- és visszaszállítják a szervizből a készülékeket. Az új szolgáltatással elkerülhető a fölösleges utazás, sorban állás és az esetleges kontaktus, így nyújt biztonságos alternatívát. A teljeskörű szolgáltatás mellett a felhasználók az igazán fontos dolgokra koncentrálhatnak és nyugodtan használhatják tovább az eszközeiket.

A Samsung Ügyfélszolgálata és online szolgáltatásai a https://www.samsung.com/hu/support/  weboldalon és a 06 80 726 7864 telefonszámon érhetők el.

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin