Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mától Budapesten is elérhető a Lime heti bérletet kínáló LimePass szolgáltatása

limepass

Dotkom

Mától Budapesten is elérhető a Lime heti bérletet kínáló LimePass szolgáltatása

Kép: WeLoveBudapest

Mától Budapesten is elérhető a Lime heti bérletet kínáló LimePass szolgáltatása

Már a magyar fővárosban is elérhető a Lime elektromos rollermegosztó legújabb előfizetéses szolgáltatása, amely hét egymást követő napra korlátlan rollerfeloldási lehetőséget nyújt a felhasználóknak, a legelőnyösebb mikromobilitási megoldásokkal segítve őket a mindennapos városi közlekedésben. Az új lehetőséget azért vezetik be Budapesten, mert a régióban itt a legsikeresebbek a Lime e-rollerjei, a megtett utak és a felhasználószám tekintetében egyaránt. A LimePass a Lime mobil applikációján keresztül igényelhető.

A LimePass heti előfizetés a legfrissebb újítás az olyan funkciók sorában, mint a nyáron indult Csoportos utazás vagy a Foglalási lehetőség.

HOGY MŰKÖDIK A LIMEPASS ELŐFIZETÉS?

A LimePass heti bérlet 7 egymást követő napon át korlátlan rollerfeloldási lehetőséget biztosít a felhasználók számára. Az előfizetési díj kiegyenlítése után 7 napon át díjmentesen lehet feloldani a Lime rollereket, csupán a menetidő percdíját számolja fel a szolgáltató. A bérlet ára Budapesten 1600 forint. A Lime rollerek használatának gyakoriságától függően a heti előfizetés ára már akár 2-3 nap alatt megtérülhet, míg a napi kétszeri e-rolleres utazás esetén, egy hét alatt a feloldási díj több mint 50 százaléka megspórolható. A LimePass heti bérlet funkciót tavaly decemberben indították el először az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Új-Zélandon, most januártól pedig már Európában is elérhető.

Rendszeresen érdeklődtek nálunk a felhasználók, hogy a közeljövőben számíthatnak-e hasonló újításra, ezért már nagyon régóta vártuk ennek a hasznos funkciónak a hazai bevezetését. Ezek a visszajelzések is azt bizonyítják számunkra, hogy egy olyan nagyvárosban, mint Budapest, az emberek igénylik és szívesen fogadják a mikromobilitási megoldásokat. Az elmúlt 6 hónap eredményei alapján Budapesten a legmagasabb a felhasználók és megtett rolleres utak száma a közép-kelet-európai régióban. A Lime utak 40 százaléka a csúcsforgalom idejére esik, ezért fontos mérföldkőnek tartom az új heti előfizetés bevezetését, amellyel felhasználóink még kényelmesebb és hatékonyabb közlekedését segíthetjük. A Lime felmérése szerint a rollereket túlnyomórészt, 82 százalékban budapesti lakosok használják. Büszkék vagyunk az új funkcióra, amellyel még az eddiginél is költséghatékonyabb utazást biztosíthatunk a városlakók számára

– hangsúlyozta Tóth Tamás, a Lime magyarországi képviselője.

HOGYAN LEHET REGISZTRÁLNI?

A LimePass heti előfizetésére a felhasználók egyszerűen feliratkozhatnak a következő módon:

A Lime applikáció megnyitása után a bal felső sarokban lévő Menü gombra kattintva a LimePass heti bérlet opciót kell kiválasztani, majd követni az ott megjelenő utasításokat.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés