Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Bridgestone készen áll arra, hogy otthonában üdvözölje a világot

Dotkom

A Bridgestone készen áll arra, hogy otthonában üdvözölje a világot

A Bridgestone készen áll arra, hogy otthonában üdvözölje a világot

A 2020-as tokiói olimpiai és paralimpiai játékok idején

A Bridgestone Corporation az egyetlen olyan világszintű olimpiai és paralimpiai partner, amelynek globális központja Tokióban van.

A vállalat az olimpiai eseményekig hátralevő egy évben arra invitálja a világot, hogy kövesse az ötkarikás játékokhoz vezető útján, és tapasztalja meg, mit jelent segíteni az embereknek álmaik megvalósításában.

A Japánban közel 90 éves múlttal és több mint 28.000 alkalmazottal rendelkező vállalat számára különösen fontos a a soron következő 2020. évi tokiói olimpiai. Globális, az emberek közlekedésének, életmódjának, munkájának és szórakozásának javítását célzó kötelezettségvállalásuk részeként a Bridgestone arra összpontosít, hogy hozzájáruljon valamennyi sportoló, közreműködő, szurkoló és látogató pozitív élményéhez a játékok ideje alatt. Emellett a vállalat biztosítja, hogy az esemény támogatására tett erőfeszítései olyan előnyökkel járnak majd Tokió városának és lakosainak, amelyek a játékok zárása után is megmaradnak.

„Hatalmas büszkeséget érzünk, amiért támogathatjuk az olimpiai játékokat, és otthonunkban üdvözölhetjük a világot”

– mondta Masaaki Tsuya, igazgatósági elnök, ügyvezető igazgató és képviselő igazgató.

„Amikor 1931-ben létrejött a Bridgestone, alapítónk egész emberiség jóléte és boldogsága iránti elkötelezettsége szilárdan beépült a céges kultúránkba, és napjainkban is megvalósul a vállalatunk „A társadalom szolgálata kiemelkedő minőséggel” elnevezésű küldetésén keresztül. Célunk az, hogy bemutassuk ezeket a hosszan tartó értékeket az ipart megváltoztató, jövőbeli innovációra vonatkozó elképzeléseinkkel együtt, miközben támogatjuk a 2020. évi tokiói olimpiai és paralimpiai játékokat.”

– tette hozzá az igazgató.

A termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat egyaránt tartalmazó portfoliója révén a Bridgestone büszkén segít a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB), a Nemzetközi Paralimpiai Bizottságnak (NPB) és az Olimpiai és Paralimpiai Játékok Tokiói Szervezőbizottságának (TOCOG) abban, hogy minden idők egyik leghatékonyabb és legfenntarthatóbb játékát szervezhessék meg.

A vállalat által nyújtott támogatás tartalma:

  • Terv kidolgozása arra, hogy az olimpiai és paralimpiai játékok hivatalos gumiabroncs-szállítója – a hivatalos olimpiai flotta gépjárműveihez – a vállalat legyen.
  • A Tokyo Aquatics Centre és az Ariake Arena épületeiben a Bridgestone szeizmikus rengéscsillapító elemeinek közelmúltban bejelentett kiépítése, amely földrengések esetében jelentősen csökkenti az épületek károsodásának lehetőségét.
  • Kötelezettségvállalás a Tokiói Közigazgatási Torony Közlekedési Igény Menedzsmentje (TDM) kezdeményezésének támogatására, amely a közlekedés megkönnyítésében, és a forgalmi torlódások enyhítésében segíti a vendéglátó várost.
  • További, az iparágban vezető, sokoldalú termékek és megoldások kínálata, amelyek célja a hatékony és fenntartható közlekedés, építési hatékonyság stb. támogatása.

Önkéntes program, amely több száz alkalmazottja számára lehetővé teszi azt, hogy a szervezőkkel együttműködve segítsék a játékok problémamentes és hatékony lebonyolítását azért, hogy a szurkolók és sportolók önfeledten élvezhessék az olimpiát.

A Bridgestone világszintű olimpiai és paralimpiai partnerséggel kapcsolatos valamennyi tevékenységének célja továbbá, hogy mind az egészséges, mind a fogyatékkal élő sportolókat segítse abban, hogy megvalósíthassák álmaikat. Ezeket az erőfeszítéseket támogatva a vállalat több mint 15 országban működik együtt az olimpiai és paralimpiai játékok több mint 50 inspiráló sportolójával és nagyreményű fiataljával, hogy Ők márkanagykövetként segíthessenek a Tokió 2020-hoz vezető úton. Ezek a partnerségek azt a támogatást egészítik ki, amelyet a Bridgestone több mint 200 nemzet olimpiai bizottságának kínál. A vállalat ilyen módon hangsúlyozhatja, hogy a sportban olyan erő rejlik, amely a határokon átível, ösztönöz, egyesít és inspirál.

Az olimpia jövő nyári eseménye egyike azoknak a fontos pillanatoknak, amikor a Bridgestone bemutathatja új technológiáit és azt, hogy innovatív és globális vállalattá válik 2020-ra. Az elkövetkezendő hónapokban a vállalat további közleményekkel igyekszik bemutatni a világnak, hogyan járul hozzá a Tokió 2020 eseményéhez.

Ha további információkra van szüksége, látogassa el https://www.bridgestone.com/olympics/ weboldalunkra.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés