Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felhő alapú hálózatirányítás teljesen ingyen? Igen, lehetséges, ráadásul hazánkban is elérhető!

Dotkom

Felhő alapú hálózatirányítás teljesen ingyen? Igen, lehetséges, ráadásul hazánkban is elérhető!

Felhő alapú hálózatirányítás teljesen ingyen? Igen, lehetséges, ráadásul hazánkban is elérhető!

A Nebulával a kisvállalkozások licencdíj fizetése nélkül állhatnak át a felhőalapú menedzsmentre

A Zyxel ma bejelentette a licenszdíj fizetése nélkül is elérhető Nebula platformját, amivel gyorsan, biztonságosan és hatékonyan kezelhető a kis- és középvállalkozások hálózati menedzsmentje.

zyxel_nebula_family

A két éve elindított Nebula egy olyan 100% felhőalapú hálózati és menedzsment megoldás, amellyel központilag, távolról menedzselhetjük vezetékes, vezeték nélküli és biztonsági eszközeinket, készülékeinket. A kompatibilis eszközök köre folyamatosan bővül, és jelenleg 16 terméket tartalmaz: nyolc hozzáférési pont, öt switch és három biztonsági átjáró tartozik a Nebula családba.

Hello felhő alapú hálózat, viszlát éves díjfizetés

“A Nebula bevezetése óta azt vettük észre, hogy rengeteg kisvállalkozás nem teheti meg, hogy átálljon a felhő alapú hálózati infrastruktúrára”

– mondta el Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője.

„Attól tartanak, hogy a hardveres beruházások mellett egyre magasabb licenszdíjakat kell fizetniük minden évben ahhoz, hogy használhassák a rendszert. A megfizethető kompatibilis hardverek és az ingyenes licensz most megoldja ezt a problémát”

– tette hozzá.

Az ingyenesen hozzáférhető szolgáltatás nem megy a minőség rovására sem: a böngészőalapú Nebula Irányítóközponton (NCC) keresztül kezelhető menedzsment az elemzési eszközök széles körét tartalmazza, mint például a forgalom részletezése, vagy a telephelyek beállításai. A rendszergazdáknak pedig rendelkezésre áll a Professzionális Csomag licensz is, amiben áttekinthetik a hálózat topológiáját, megtekinthetik az összefoglaló riportokat, megváltoztathatják a belépési adatokat, illetve közvetlenül, online is feltehetik a kérdéseiket az NCC ügyfélszolgálati csapatának. A következő frissítéssel további funkciók kerülnek a rendszerbe, mint például a konfiguráció klónozás vagy a VPN topológia.

Optimalizált interfész a könnyebb munkáért
Az NCC új felülete a kezdőoldallal indul, ahol a felhasználók egy egyszerű belépési opciót találnak: kétfaktoros hitelesítés a biztonság érdekében, vagy útmutató az első belépés előtt. Belépés után az interfész egy letisztult és felhasználóbarát élményt nyújt. Az új telepítési folyamat varázslóján keresztül hozzáadhatunk eszközöket, gyorsan létrehozhatunk WiFi hozzáférést a vendégek számára, és perceken belül elkezdhetjük menedzselni a hálózatot, miközben az új vezérlőpulton azonnal áttekinthető lesz az összes hozzáférési pont és vezeték nélküli kliens.

Az új Biztonsági Csomag bevezetése
A Nebula frissítése nem csupán a telepítésre és a menedzsmentre terjed ki. Az új Biztonsági Csomag háromszintű védelmet nyújt a hálózatok számára, és minden Nebula Biztonsági Átjáró felhasználó ajándékba kap egy egyéves előfizetést. Emellett az átjáró IDP szolgáltatás felhasználóinak is ingyenes frissítés jár. A csomag elsőszámú pillére az IDP (Behatolás érzékelés és megelőzés) funkció, ami proaktívan beazonosítja, elhárítja a behatolási kísérleteket, és rangsorolja, szűkíti, blokkolja az alkalmazásokat a produktivitás növelése és a sávszélesség korlátozásának elkerülésére. A második fontos funkció a tartalomszűrés, olyan eszközökkel, mint az URL és HTTPS domain szűrés, a rosszindulatú és nem megfelelő oldalak hozzáférésének megakadályozására. A harmadik pillér az antivírus szolgáltatás, ami a kártevők elleni védelem bástyájaként szolgál.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés