Connect with us

technokrata

A Telekomnál most ingyen tolhatjuk a zenehallgatást online

Dotkom

A Telekomnál most ingyen tolhatjuk a zenehallgatást online

A Telekomnál most ingyen tolhatjuk a zenehallgatást online

Augusztus elejétől új, korlátlan zenei opciót vezet be a Magyar Telekom négy partnerrel: az Apple Music-al, a Deezerrel, a Spotify-al és a Tidallal.

Akik az új Zene opciót választják új mobilportfóliós előfizetésük mellé, azok szabadon használhatják az egyes meghatározó zenei streaming szolgáltatások alkalmazásait (Apple Music, Spotify, Deezer, Tidal). Az új lehetőség révén az első 30 napban 0 forintért, majd havi 990 forintos fix díj megfizetésével bárkiből valódi zenebolond válhat, hiszen akármennyi zenét fogyaszthatunk az előfizetői díjcsomagunkban felhasználható adatmennyiség csökkentése nélkül.

Az új Zene opció a nemzetközi és a hazai zeneipar legjavához nyújt széleskörű, több platformon használható hozzáférést. Nem csupán a forgalmat, a tárhelyet is kíméli, hiszen nem kell a kedvenceket előzetesen a telefonra tölteni. Sőt, a segítségével tágíthatjuk az érdeklődési körünket, átléphetünk a szokásainkon: új zenei stílusokkal és tartalmakkal kísérletezhetünk – akár olyanokkal is, amelyekre eddig nem is gondoltunk.

„Még jobban kitárjuk a kapukat, hogy az ügyfeleink tetszés szerint válogathassanak abból, amit szeretnek, és hogy legyen lehetőségük új dolgok megismerésére is”

– mondta Pereszlényi Zoltán a Magyar Telekom marketing és értékesítés menedzsment igazgatója. Hozzátette:

“A vállalat olyan megoldásokat és szolgáltatásokat fejleszt, amelyek könnyebbé, egyszerűbbé, szervezettebbé és élvezetesebbé teszik a mindennapokat.”

A Telekom törekszik arra, hogy további zenei streaming szolgáltatókkal is együttműködésre lépjen, és a Zene opcióban foglalt partnerek körét bővítse.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin