Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Logitech forradalmasítja a prezentálást

Dotkom

A Logitech forradalmasítja a prezentálást

Régóta vártunk már erre!

A Logitech ma mutatta be Spotlight nevű prezenterét. A korábbi, hagyományos eszközökkel ellentétben a Spotlight arra lett tervezve, hogy használatával az előadó minél magabiztosabbá válhasson. A Spotlight jóval túlmutat egy egyszerű lézer pointeren, mivel lehetővé teszi egyes, a képernyőn található tartalmak kiemelését, nagyítását, így segítve a beszélő szavainak alátámasztását.

“A prezentációk idegtépőek, előadás közben a legfőbb probléma a magabiztosság hiánya. A Spotlight-ot könnyű használni és talán a legfontosabb, hogy számtalan új lehetőséget biztosít, amellyel meg lehet ragadni a közönség figyelmét.” – mondta Marcel Stolk a Logitech Creativity és Productivity üzletágának alelnöke.

A Spotlight új szintet képvisel a prezenterek között, akár 30 méter távolságból, erőfeszítés nélkül lehet vele irányítani a diákat. A fejlett pointer technológiával pixelpontosan lehet látványosan kiemelni egy-egy pontot a prezentációban, így a közönség figyelme nem lankad az előadás alatt. A Spotlight rendelkezik egy, az egerekéhez hasonló kurzorvezérlővel is, amellyel le lehet játszani videókat, megnyitni linkeket. Ezzel a megoldással jócskán kibővülnek a felhasználási lehetőségek, hiszen a hagyományos lézer pointerrel ellentétben nem csak a helyszínen lévő, hanem egy esetleges videókonferencia résztvevői is láthatják a kiemeléseket.

A Spotlighthoz emellett jár egy alkalmazás is, amellyel akár az előadás előtt is be lehet állítani a kívánt hatásokat. Az applikációban egy mozdulattal át lehet kapcsolni pointer módba, be lehet állítani az előre időzített rezgő figyelmeztetéseket vagy aktiválni más fejlett funkciókat, mint például: a kézmozdulatokkal vezérelhető hangerő beállítást. Az app folyamatosan frissül, így a Spotlight időről időre új trükkökre lesz képes.

„Tudjuk, hogy a megbízható technológia mennyire fontos előadóinknak ahhoz, hogy magabiztosak lehessenek a színpadon” – mondta el Lisa Choi Owens, a TED globális partnerségekért felelős vezetője. „Az olyan technológiák használata, mint a Logitech Spotlight lehetővé teszi előadóink számára, hogy beszédükre fókuszáljanak.”

A Logitech Spotlight USB, vagy Bluetooth® Smart technológia segítségével azonnal képes csatlakozni a kívánt eszközhöz. Mivel Plug-and-play eszközről van szó, a legtöbb készülékkel és népszerű prezentációs programmal kompatibilis. Ráadásul 1 perc töltéssel 3 órát lehet folyamatosan használni, így a használót nem érhetik kellemetlen meglepetések.

A Logitech és a TED hamarosan útjára indít egy olyan programot, melynek keretében a világ minden tájáról hívnak és várnak előadókat, akiknek lehetőségük lesz részt venni a Spotlight Prezentációs Akadémián a new yorki TED Theater-ben. Spotlight prezenterrel felszerelkezve a résztvevőknek lehetőségük lesz arra, hogy iparági szakértőktől lessék el a prezentálás csínját-bínját. A részleteket a Logitech és a TED a következő hetekben teszi közzé.

Ár és elérhetőség

A Logitech Spotlight prezenter mától érhető el a Logitech és az Apple boltjaiban, 129.99 dolláros ajánlott kiskereskedelmi áron. Márciustól további kiskereskedésekben is világszerte megjelenik. További információért látogasson el a Logitech.com weboldalra vagy kövesse a Logitech-et Facebookon.

low-resolution-spotlight-back-gold low-resolution-spotlight-bty-4-gold low-resolution-spotlight-lifestyle-11
low-resolution-spotlight_b2b_surface_enviro_4-black-1209low-resolution-spotlight_b2b_surface_enviro_top-1209

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés