Connect with us

Hirdetés

technokrata

Geek Alert: A Logitech G Pro vezeték nélküli gamer egerét ki kell próbálni!

Geek

Geek Alert: A Logitech G Pro vezeték nélküli gamer egerét ki kell próbálni!

Geek Alert: A Logitech G Pro vezeték nélküli gamer egerét ki kell próbálni!

A Logitech saját márkája, a Logitech G a mai napon mutatta be a Logitech® G PRO vezeték nélküli gamer egeret, mely az első, vezeték nélküli, a LIGHTSPEED™ technológiát is támogató rágcsáló, melyet professzionális játékosokkal és játékosoknak terveztek.

A G PRO a vállalat következőgenerációs, 16K HERO (High Efficiency Rated Optical – nagy hatékonyságú optikai) érzékelőjével érkezik, így biztosítva a lehető legnagyobb gyorsaságot, pontosságot és a legrövidebb válaszidőt. Az egeret emellett a Logitech G exkluzív LIGHTSPEED technológiájával is felszerelték, mely az egyetlen vezeték nélküli megoldás a piacon, amely professzionális teljesítményre képes, és amelyet a legjobb, profi e-sportolók is rendszeresen használnak.

 

Az egeret úgy tervezték, hogy ultrakönnyű (mindössze 80 gramm), mégis elképesztően erős legyen. Mindezt a mindössze 1 milliméter vastag falával, valamint az egyedi belső vázával érték el a tervezők.

A PRO Wireless a Logitech G POWERPLAY vezeték nélküli töltőrendszerrel is kompatibilis.

A kiegészítő több mint két év fejlesztés eredménye, melynek során a vállalat több mint 50 profi e-sportolóval működött együtt.

 “Mindig is hittünk abban, hogy a vezeték nélküli technológia egyszer eléri azt a szintet, ahol már a profi e-sportolók is használni tudják, sőt mi több, nyerni is tudnak vele. A London Spitfire csapatból Profit hónapok óta használja az egeret, amely az OWL bajnokságban már bizonyította is: ez egy nyerteseknek való kiegészítő.”

– mondta el Ujesh Desai, a Logitech Gaming alelnöke és vezérigazgatója.

A győzelmekhez többek között az iparágban egyedülálló, 16K HERO optikai szenzor is hozzájárul. Ez jelenleg a legnagyobb teljesítményű optikai szenzor a piacon. A HERO teljesen új lencse- és követési algoritmust használ, mely elképesztő pontosságot, precizitást tesz lehetővé a teljes DPI-skálán. A szenzor akár 16.000 DPI-ig is képes a pixelpontos mozgásra, emellett akár a 400 IPS-t (inch per second) is meghaladja.

“Egy ilyen könnyű egér, amelyre még számíthatok is nagy előny, ennek köszönhetem, hogy megnyertem az MVP címet, ez egy elég jó egér.”

– mondta el Profit a London Spitfire játékosa.

Az ultragyors LIGHTSPEED vezeték nélküli technológiának köszönhetően a G PRO lag-mentes játékélményt biztosít, 1 milliszekundum válaszidővel, mindkét végpontra optimalizált vezeték nélküli kapcsolattal. A LIGHTSPEED USB vevőegység az egérben tárolható a szállítás megkönnyítésének érdekében.

Az egeret mindemellett eltávolítható jobb- és baloldali gombokkal is felszerelték. A rágcsálón található összes gomb és az RGB világítás is személyre szabható a Logitech Gaming Software segítségével. A véletlen DPI-váltások elkerülése érdekében a dedikált DPI gombot az egér alján helyezték el a tervezők.

Árak és elérhetőség

A Logitech G PRO vezeték nélküli gamer egér várhatóan 2018 augusztusától lesz elérhető 149 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. További információért látogass el a Logitech weboldalára, blogjára, vagy vedd föl velük a kapcsolatot Facebookon.

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés