Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ők most a legjobban az esportban!

Dotkom

Ők most a legjobban az esportban!

Ők most a legjobban az esportban!

Lezárult az ország egyik legnagyobb esport versenye, a Lenovo Y Kupa.

A hétvégén került megrendezése a Lenovo nagyszabású esport versenyének, a Lenovo Y Kupának az elődöntője és döntője, melyeknek a Lurdy Ház és a PlayIT adott otthont. A 2 millió forint összdíjazású, és több hónapon át tartó gamer eseményen összesen 64 csapat mérte össze tudását CS:GO és LOL kategóriákban.

31178912731_f50157d38a_k

A csapatoknak a döntőbe kerüléshez először túl kellett jutniuk az év során négy online selejtezőn, valamint négy helyszíni elődöntőn, amelyek Budapesten, Szegeden, Debrecenben és Pécsett kerültek megrendezésre, valamint a PlayIT keretében megrendezett pénteki elődöntőn is, ahol mindkét kategóriában 4-4 csapat csapott össze a szombati napon megrendezett döntőben való részvételért.

A Counter Strike: Global Offensive szombati döntőjében a Control Gaming és a Fury Gaming EU csapatok feszültek egymásnak a kategóriában kiosztott fél millió forintos fődíjért, melyet végül a Control Gaming csapata vihetett haza 2:0 arányban megnyert döntő meccsel. A 2:0 végeredmény ellenére a meccs nagyon szorosra sikerült, a lebonyolítással megbízott, The War Room Youtube csatornáján megtekinthető, ha valaki lemaradt volna róla.

30486079883_6f25c3a553_k

A League of Legends aranymeccsén a budapesti bajnok, a Team Horizon Reapers csapott össze a debreceni első helyezett Wild Multigaming csapatával. A színvonalas és izgalmas mérkőzés csak a végső, harmadik körben dőlt el, szoros küzdelemben 1:1 állás után a Lenovo végül a THR csapatot avathatta bajnokká.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés