Connect with us

Hirdetés

technokrata

Messze még a Sziget, de máris itt vannak az egyedi matricák!

Dotkom

Messze még a Sziget, de máris itt vannak az egyedi matricák!

Messze még a Sziget, de máris itt vannak az egyedi matricák!

A Sziget és Telenor mutatta be az első hazai Viber-matricacsomagokat.

A Sziget Fesztivál és a Telenor Magyarországon elsőként mutatta be Viber matricacsomagját. A Sziget hivatalos Szitizen-matricái, valamint a Telenor Hugó a bagoly matricacsomagja ingyenesen érhetők el a magyarországi felhasználók számára kizárólag a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazásának számító Viberen keresztül.  

A Viber Magyarországon is lehetőséget biztosít cégek és márkák számára, hogy egyedi matricacsomagokat indítsanak az alkalmazás egyre bővülő Matrica-áruházában. Idehaza a Telenor és a Sziget az első két márka, amely különleges Viber matricákat mutatott be, így a magyar piac úttörőivé váltak. Míg a Telenor által megalkotott Hugó a bagoly matricák a mindennapokba hoznak jókedvet, addig a Sziget matricacsomagja segítségével a fesztiválhangulatot idézi meg. A Viber és a Sziget hosszú távú, stratégiai együttműködése idén nyáron a személyre szabott fesztiválüzenetek bemutatásakor indult, amelyekkel a látogatók valós időben kaptak információt a Sziget eseményeiről.

sziget_viber_sticker_pack_2

„Magyarországon mind a Telenor mind pedig a Sziget „love brandek”, így az általuk bemutatott kifejező és vidám matricacsomagokkal a felhasználók remekül meg tudják osztani a hangulatukat a számukra fontos ismerőseikkel. Magyarország a régió egyik legaktívabb tagja, ahol innovatív partnereinkkel most még inkább ösztönözhetjük felhasználóinkat arra, hogy tovább növeljék napi beszélgetéseik számát és még jobban kifejezhessék magukat” – mondta Atanas Raykov, a Viber közép-kelet-európai vezérigazgatója.

Széles felhasználói bázisának köszönhetően a Viber a növekvő online közösségek meghatározó alkalmazásával vált, ahol barátok és családtagok biztonságosan tudnak kapcsolatot tartani egymással. A Viber Nyilvános Fiók (Public Account) szolgáltatásán keresztül a cégek és márkák, illetve közéleti szereplők kommunikálhatnak vásárlóikkal, ügyfeleikkel és rajongóikkal, emellett világszerte népszerű Viber matricacsomagokkal tovább erősíthetik a kapcsolatot. A magyar felhasználók kommunikációjuk részeként havonta több mint 40 millió matricát küldenek egymásnak, így válnak a matricacsomagok szórakoztató, hatékony és célzott kommunikációs eszközzé.

hugo_telenor_viber_sticker_pack_4

Töltsd le a Sziget és a Telenor matricacsomagját az alábbi linkeken: http://stickers.viber.com/pages/szigetfestival

http://stickers.viber.com/pages/telenor_hu

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés