Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hoppá: ezekkel készül az Edigital a Black Friday-re

Dotkom

Hoppá: ezekkel készül az Edigital a Black Friday-re

Hoppá: ezekkel készül az Edigital a Black Friday-re

Néhány fotón nézhetjük meg, milyen árengedményekre számíthatunk.

Ugyan a legtöbb áruház jövő hét pénteken, november 25-én tartja a fekete pénteki akcióját, az Extreme Digital egy héttel előrébb hozta a jeles eseményt. Ugyan a hivatalosan csak holnap hajnalban élesedik az akciós oldaluk, a Tech2-nek köszönhetően sikerült néhány képernyőképet szerezni az akciós kínálatról.

edigital4

Természetesen ez csak töredéke a várható kínálatnak, de így is jól látható, hogy mire számíthatunk. Átlagosan 15-30% közötti akciók várhatóak, a főszerep pedig a háztartási gépeké lesz, ebben a kategóriában várhatjuk a legtöbb leárazott készüléket.

edigital3

Persze az sem jár rosszul, aki esetleg Xbox One-t vásárolna, a Kinect-tel és játékokkal is ellátott csomag 129 990 forint helyett “csak” 99 990 forintba kerül majd holnap.

edigital2

Áresés vár az iPad Air 2 16 GB-os, LTE-vel is ellátott verziójára is, ez 169 990 forint helyett 129 990 forintba kerül majd. A tévék között is megéri nézelődni, itt többek között a Philips 49PUS7101/12 UHD LED TV tűnik jó vételnek, ez 17% kedvezménnyel 247.990 forintért vihető majd haza.  A teljes kínálatért érdemes reggel felkeresned az eDigital oldalát, ahol érdemes majd gyorsan vásárolni, hiszen várhatóan igen hamar kiürül majd a készlet.

edigital1

Forrás: Tech 2 via HuaweiBlog

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés