Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen néznél filmet? Ezen az oldalon megteheted!

Dotkom

Ingyen néznél filmet? Ezen az oldalon megteheted!

A múlt héten jelentkeztünk már egy, hasznos honlapokat bemutató írással, most pedig megérkezett a második rész. Ezúttal is 5 oldalt szedtünk össze, most többek között egy igazán hasznos, ingyenes filmeket kínáló honlapot is megmutatunk:

zerodollarZero dollar movies

A Zero dollar movies a nevéhez méltóan ingyenes, online nézhető filmeket kínál. A programmal többek között a YouTube-on fellelhető, ingyenes filmeket nézhetjük meg. Fontos kiemelni, hogy csak a teljes értékű mozik jelennek meg, trélerek és rövidített verziók nem. Az sem mindennapi, hogy akár magyar felvételek között is keresgélhetünk, így akár idősebb, nyelvet nem beszélő rokonoknak is ajánlhatjuk az oldalt.

boxoh

Boxoh

Rendeltél valamit az eBay-ről, de nem tudod, hogy pontosan hol jár a csomag? Dobd be a követési számot a mezőbe és az oldal máris kiírja, hogy merre jár.

grid-cell-13347-1398700935-5

Down for anyone or just me?

Bizonyára veled is sokszor előfordult már, hogy az interneten böngészve nem tudtál elérni egy általad megnyitni kívánt oldalt. Ez a weboldal épp ebben segít, ha bemásolod a megnyitni kívánt site URL-jét, akkor megmondja, hogy a probléma csak nálad jelentkezik, vagy az oldal tényleg leállt.

enhanced-470-1398107861-15

Print Friendly

Kinyomtatnál valamit, de nincs szíved egy patronnyi festéket elpazarolni? Akkor a Print Friendly a Te oldalad, a szolgáltatás ugyanis egyszerűen nyomtathatóvá varázsolja a honlapokat. Amennyiben szükség van rá, még a képeket is kiveheted, azaz tényleg csak a legszükségesebb információk kerülnek a papírra.

mathway

Mathway

Nem vagy biztos egy matematikai képlet eredményében? Semmi gond, a Mathway megmondja. Ha van türelemed pontosan felvinni a képletet az oldalra, akkor a rendszer megadja a végeredményt. Csaláshoz azért nem ajánljuk, mert a tanárok általában a levezetést is kérik, de ellenőrzéshez jól jöhet!



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés