Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hiánypótló eszközzel újít a UPC

Dotkom

Hiánypótló eszközzel újít a UPC

Az eddigieknél gyorsabb és erősebb wifi modemet kínál a UPC Magyarország előfizetőinek, ráadásul kedvezményesen.

Az új készülék, amely a UPC anyavállalata, a Liberty Global saját fejlesztése, a 2,4 és az 5 GHz-es tartományban is működik, a legmodernebb AC-s wifi szabvány szerint, és az eddigi routerekhez képest sokkal nagyobb távolságra tudja továbbítani az erős jelet. A Connect Box néven bemutatott eszköz új fejezetet nyit az otthoni és irodai internethasználat történetében, biztosítva, hogy az ügyfelek minél hatékonyabban használhassák ki a UPC 500 Mbit/sec sebességre képes, új generációs szélessávú hálózatának előnyeit. 

Connect Box

Most induló, legújabb kampányával a UPC Magyarország tovább erősíti pozícióját a szupergyors internetélményt biztosító innovációk területén. A saját fejlesztésű wifi modemmel valódi élménnyé válik az otthoni és az irodai internetezés. A Connect Box újdonsága, hogy az általánosan elterjedt 2,4 GHz-es szabvány mellett a stabilabb kapcsolatot és magasabb sebességet lehetővé tevő 5 GHz-es frekvenciatartományban is működik. A készülék már a legmodernebb, AC szabványt képviseli, és rendelkezik Band Steering funkcióval is, ezáltal a korábban megszokottnál messzebbre és erősebben tudja továbbítani a vezeték nélküli internetezéshez szükséges rádiójeleket.

Connect Box_front

A továbbfejlesztett jeltovábbítási szisztéma biztosítja azt is, hogy a UPC hálózatán elérhető akár 500 Mbit/sec sebességű internet ne veszítsen gyorsaságából a wifi kapcsolat szűk keresztmetszete miatt. A UPC anyavállalata, a Liberty Global szakembereinek valódi felhasználói igényeken és tapasztalatokon alapuló, több éves kutató és fejlesztő munkájának eredménye a most bemutatott Connect Box. A cég már több országban is bevezette a készüléket, a visszajelzések pedig egyértelműen pozitívak voltak.

A szolgáltató tapasztalatai szerint a felhasználók sokszor nincsenek tisztában azzal, hogy az otthoni és irodai internetkapcsolat minőségét nem csak az előfizetésben foglalt tényleges sávszélesség, hanem a wifi modem adottságai, illetve működési környezete is jelentősen befolyásolják. Számít, hogy a készüléket a lakás vagy iroda mely pontján, milyen egyéb, a rádiójeleket esetlegesen gyengítő eszköz (pl. háztartási gépek vagy elektronikai berendezések) közelében helyezik el, de sokat nyomhat a latban az épület falainak anyaga és vastagsága, vagy a szomszédban működő wifi eszközök mennyisége is. Bár a Connect Box minden tekintetben javít a felhasználói élményen, a UPC szakemberei azt ajánlják, hogy a szupergyors modem adottságainak minél jobb kihasználása érdekében, ennek elhelyezésénél is vegyék figyelembe az ügyfelek az említett szempontokat, amelyeket a upc weboldalán részletesen is megtalálhatnak. E mellett ismételten arra is kérik az ügyfeleket, hogy adataik biztonsága érdekében mind az új, mind a már meglévő wifi modemek gyári jelszavát változtassák meg. Ehhez szintén a cég honlapján vagy a 1221-es ügyfélszolgálati számon kaphatnak segítséget.

Connect Box 3

A UPC Magyarország az augusztus 9-től érvényes, aktuális akció keretében a Fiber Power 120 és annál magasabb új internet-előfizetésekhez díjmentesen kínálja a Connect Box wifi modemet. Ezek az előfizetők tehát a csomagjuk részeként megkapják az új generációs wifi modemet, annak érdekében, hogy minél jobban ki tudják használni a hazánkban legtöbb végponttal rendelkező, akár 500 Mbit/sec sebességre képes extra szélessávú hálózat előnyeit. Az augusztus 9-én induló akció keretében a UPC Magyarország emellett minden internet csomagot nagy kedvezménnyel kínál az iskolakezdési szezonra való tekintettel.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés