Connect with us
Hirdetés

technokrata

Ebbe öli majd a pénzt a Samsung

Dotkom

Ebbe öli majd a pénzt a Samsung

A Samsung 1,2 milliárd dollárral teszi emberközpontúvá az IoT-t.

A Samsung Electronics alelnöke és vezérigazgatója, Dr. Oh-Hyun Kwon bemutatta a Samsung „emberközpontú IoT”-ről alkotott elképzelését, valamint ismertette a vállalat stratégiáját, amelynek keretében az elkövetkező 4 év alatt 1,2 milliárd dollárt szánnak az Internet of Things (IoT) kutatására és fejlesztésére, valamint ahhoz kapcsolódó beruházásokra az Egyesült Államokban. A projektet a Samsung Stratégiai és Innovációs Központja, a Samsung Globális Innovációs Központja és a Samsung Amerikai Kutatási Részlege vezeti. Utóbbi szervezet nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a Samsung országszerte több mint 15 000 alkalmazottat foglalkoztat az Egyesült Államokban.

internetofthings

Kwon alelnök a Samsung egy washingtoni fórumán nyilatkozott. Az Internet of Things: A jövő átalakítása elnevezésű esemény a technológiai ipar vezetőit hozta össze a döntéshozókkal és befolyással bírókkal, hogy megvitassák a számtalan lehetőséget, amelyen keresztül az IoT előnyös lehet a társadalom számára, és a fejlesztésével járó kihívások kezelését.

Kwon alelnök arra kérte a partnereket, hogy „kezdjenek el másképp beszélni és gondolkodni az IoT-ről”: emberközpontúan, a technológia életet megváltoztató lehetőségeit támogatva, és együttműködve, hogy ezekben az előnyökben az egész társadalom részesülhessen.

The-Internet-of-Things

Kwon alelnök beszédében az ipar és a döntéshozók számára az „emberközpontú” megközelítésen túl további két elv követését javasolta: a nyitottságot és az együttműködést. Arra is figyelmeztetett, hogy az ágazatspecifikus szabályozások eleve töredékessé teszik az IoT fejlesztését, akadályozva az eszközök és a platformok egymáshoz kapcsolódását.

Mivel az IoT-ökoszisztéma természeténél fogva összeköthető és összefonódó, az együttműködés létfontosságú a nyitottság és az összekapcsolódás ilyen szintjének elősegítéséhez. Ebben a szellemben Kwon alelnök a résztvevőket az ágazatok közötti párbeszéd és partnerség folytatására biztatta, és bejelentette, hogy a Samsung társalapítója a nemrég elindított National IoT Strategy Dialogue (Nemzeti stratégiai IoT-párbeszéd) kezdeményezésnek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
új pocketbook e-book-olvasó
xiaomi

SmartPhone

Nagyot megy itthon a Xiaomi a magyaroknál

2021. május 8. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés