Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen porszívóval megmászni egy épületet

Dotkom

Ilyen porszívóval megmászni egy épületet

Mindössze két LG CordZero vezeték nélküli, akkumulátoros porszívó szívóerejét kihasználva mászott fel Sierra Blair-Coyle profi sziklamászónő egy 140 méteres irodaház külső üvegfalán, Szöulban.

A két készüléket az extrémsportoló hátára rögzítették, a porszívók egy-egy speciális tapadókorongot hoztak működésbe ezek segítségével sikerült kevesebb, mint fél óra alatt leküzdenie a 33 emelet magasságot. Útközben csak egyszer kellett pihenőt tartania, amikor is frissen feltöltött akkumulátorú porszívókra cserélték ki a két CordZero-t.

LG-CordZero-Climbing-Stunt-1

Mindezzel az LG kiválóan demonstrálta a CordZero technológia előnyeit: a vezetéknélküliség szabadságát, a porszívók alacsony tömegét, a lítium-ion akkumulátorok hosszú üzemidejét, valamint a Smart Inverter Motor erejét. Utóbbi a vezeték nélküli porszívók kategóriájában a legerősebb teljesítményt nyújtja, kompakt méretben egyesítve a kiemelkedő hatékonyságot és a tartósságot.

LG-CordZero-Climbing-Stunt-2

A Smart Inverter Motor átlagosan 28 százalékkal kisebb, 24 százalékkal könnyebb és 13 százalékkal hatékonyabb a hagyományos porszívómotoroknál. A PowerPack 80V lítium-ion akkumulátorcsomag akár 40 percnyi normál takarításra elegendő energiát biztosít a készülék számára, mindössze négyórás töltés után.

LG-CordZero-Climbing-Stunt-3

Az LG CordZero porszívó (VR94070NCAQ modell) már hazánkban is kapható, bruttó 249.990 Ft-os fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés