Connect with us

technokrata

Újra díjeső hullott a Logitech-re

Dotkom

Újra díjeső hullott a Logitech-re

Kilenc Logitech terméket ismertek el Red Dot 2016 Termékdizájn-díjjal.

A Logitech ma jelentette be, hogy kilenc Red Dot-díjat nyert el,  bizonyítva ezzel számos termékkategóriájának dizájnbeli kiválóságát.  Az idei zsinórban a negyedik év, amelyben Logitech termékeket ismertek el a nívós, nemzetközi versenyen. A vállalat ez évben ráadásul hárommal több díjat zsebelt be, mint tavaly.

ueboom2

Az elismert termékek között megtaláljuk a BLOK Family iPad Air2 tokokat, az MX Master vezeték nélküli egeret, a Circle webkamerát, a K380 billentyűzetet, a 2015-ös Play Collection egereket, a Harmony Elite rendszert, az M335 vezeték nélküli egeret, az UE ROLL, valamint az UE BOOM 2 és az UE MEGABOOM hangszórókat.

logitech_play_eger_3

“Keményen dolgozunk azon, hogy a dizájnt munkánk középpontjába helyezzük,” – mondta el Alastair Curtis, a Logitech vezető formatervezője. “Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy idén több Red Dot-díjat nyertünk, mint eddig bármikor. A tikunk pedig nem más, mint, hogy a dizájn team mellett az egész vállalat is azon dolgozik, hogy olyan termékeket alkossunk, amelyek a létező legjobb élményt nyújtják.”

A Red Dot Product Design versenyt 1954-ben hozták létre. A nemzetközi zsűri minden évben több ezer termék közül választja ki a nyerteseket, elsősorban azokat, amelyek a dizájn tekintetében jelentősen fölülmúlják versenytársaikat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin