Connect with us

Hirdetés

technokrata

A játékosok imádni fogják ezt a headsetet

Dotkom

A játékosok imádni fogják ezt a headsetet

Kifejezetten nekik készült a Kingston headsete.

A HyperX, a Kingston  divíziója bejelentette, hogy a díjnyertes Cloud II és a hamarosan piacra kerülő Cloud Revolver headsetek elsőként kapták meg a Discord tanúsítványát. A Discord a leggyorsabban bővülő, kifejezetten játékosok számára fejlesztett ingyenes applikáció, amely biztonságos és gyors chatelést tesz lehetővé többjátékos számítógépes- és mobilos játékokhoz egyaránt. Az alkalmazás jelenlegi ötmillió főt számláló tábora rohamosan növekszik, havonta több mint egymillió új felhasználó csatlakozik a legújabb kommunikációs platformhoz. A cég nemrégiben 20 millió dolláros kockázati tőkéhez jutott a Greylock Partners által vezetett befektetői csoporttól.

HX_cloud_II_RED_s

A belső nézetű, úgynevezett FPS játékoknál elengedhetetlen a gyors és zökkenőmentes kommunikáció a barátokkal, csapattagokkal és játékostársakkal. A Discord a legkiválóbb audiogyártókkal működik együtt ennek biztosításáért. A Discord tanúsítványa garantálja, hogy a HyperX Cloud II és a Cloud Revolver mikrofonos fejhallgatói esetében a tiszta beszédhang stúdióminőségű hangzással párosul. A fejhallgatók mentesek mindennemű visszhangtól, háttérzajtól vagy beszédhang-torzítástól.

HX-Cloud-II-GUN-Metal-accessories_s

A tanúsítvány megszerzéséhez a két headsetet számos tesztnek vetették alá: akusztikus összehasonlítást végeztek a Discordtól származó referenciahanggal, alaposan tanulmányozták az öt legnépszerűbb játék (League of Legends, DOTA2, World of Warcraft, Counter Strike, Minecarft) közben nyújtott teljesítményüket, illetve figyelembe vették a játékos-közösségektől származó visszajelzéseket.

 

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés